Treneren etter kampen

Så ble det poengdeling med våre venner i blått.

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

KBK hadde press på seg og måtte i realiteten vinne over oss, om de skulle ha et lønlig håp om fortsatt eksistens i 3. divisjon.
Vi hadde ikke mye annet enn ære å spille for, selv om vi selvsagt synes det ville være gjevt å ta 2. plassen.
Oppladningen til kampen ble litt urolig for vår del. Flere kjente på diverse plager og jeg valgte å sette 12 mann i oppvarming. Det var lurt, for John Erik måtte gi seg etter oppvarmingen. Ryggen kranglet. Det ble derfor rokkeringer og mye av spilleplanen ble forrykket. Jonne måtte inn, Torbjørn ble midtstopper, Henrik ned som midtstopper.

KBK hadde moblisert og stilte med saftig offensivt skyts mot oss.
De gikk ut i høyt tempo og skaffet seg en tidlig straffe og ledelse.
De fortsatte å skape sjanser men slapp oss mer inn i kampen etter hvert.

2. omgangen skulle vi true dem der de var svake. Kampen endret seg litt og vi kom til sjanser. Det gjorde KBK også.
Jan Roger og Bjørn Christian måtte gi seg etter skader.
Vi klarte allikevel å skape sjanser og vi fikk helt fortjent en utlikning ved mål fra Pa Ousman.

KBK måtte ha seier. Det viste seg å bli vanskelig for dem og poengene ble delt.
Synd for KBK. Slik de spilte i dag kan man si det er tullete at de har havnet i en situasjon hvor de var tvunget å vinne sine 2 siste kamper. Svært unødvendig men de har kun seg selv å takke.

For vår del var dette noe av det svakere slaget. Noen lyspunkter var det.
Sondre, Torbjørn, BC (så lenge han var hel) og Pa gjorde mye bra for oss og scoret. Han ble snytt for straffe også… Innbytterne Espen og Lars Ulrik viste også mye positivt.

Dagens KFK’er blir David. Først som høyreback og senere som midtstopper og kaptein, løste sine oppgaver på en forbilledlig måte. Det var tydelig at renommerte spillere ikke likte å møte vår kvikke og tekniske David.

David

David Dome er Dagens KFKer. Løste sin oppgave på en forbildelig måte.

Dommertrioen klarte seg bra. Jeg fikk en oppstrammer av dommeren og det kan jeg leve med. Unødvendig av meg men jeg ber om forståelse. Jeg reagerte kraftig på en avgjørelse som ÅPENBART var helt feil. MEN jeg skal jo bite i meg slikt.
Noen avgjørende feil (Jan Kristian gikk «kjøkkendøra» og det ble vinket utspill, straffe til oss + den jeg fikk refs for) får ta skylda for at jeg ikke tar bølgen, men totalt sett ok.

Neste helg er det Bergsøy. Årets siste kamp. Avhengig av andre resultater selvsagt, men det er slett ikke usannsynlig at vi kan bli nr 2 på tabellen ved sesongens slutt.

God helg