Treneren etter kampen

Hei folkens!
Vi har fryktelig lyst på 2. plassen. Om vi blir nr. 2, 3 eller 4, spiller kanskje ikke så stor rolle. Vi rykker ikke opp. Vi rykker ikke ned. Uansett, vi mener å kunne dokumentere at vi kan være med i diskusjonen om noe større med noen små forbedringer.

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

Volda har vist seg å være vriene å slå når de spiller på bortebane. De ligger kompakt og banker ballen opp på sine sylskarpe og raske spisser. Dette var vi klare over.

Kampen ble aldri noen velspilt kamp. Vi hadde lite energi og det ble mange dueller og avblåsninger. Alle avblåsningene samt at Volda «kælket» ballen opp, så snart de fikk tak i den, medførte at vi aldri kom inn i en rytme. I tillegg begynte vi å kopiere strategien til Volda.

Volda hadde 5-6 100% sjanser i 1.omg. Det er av det gavmilde slaget. Her måtte vi gå i oss selv og endre strategi.

2. omgangen ble bedre og vi tok mere kontroll på kampen.
Vi fikk scoring og ledelse. Da skal vi egentlig bli destruktive og la kampen sette seg litt. Det skjedde ikke og Volda fikk et litt heldig mål. De ble også muligens snytt for ei straffe.

Vi reiste oss og halte i land en seier. En seier på en litt dårlig dag. Sist rundspilte vi Sogndal og tapte 4-2. Denne gangen spilte vi ikke så bra, men vant like fullt 2-1.
Jeg er veldig glad for 3 poeng og KFK henger fortsatt med i kampen om 2. plassen.

Det knirket litt i dag. Det var allkeel flere som leverte solid.
Sondre spilte godt i mål. Torbjørn var igjen god, denne gangen som venstreback. Lars og Morten var heroiske på midtbanen.
Dagens KFK’ er blir Henrik Rolland. Konstant et momentum i forsvar og angrep. Han sto for mye av det vi produserte offensivt. Var pigg, rask og svært positiv hele kampen.

Henrik Rolland

Henrik Rolland er Dagens KFKer.Han sto for mye av det vi produserte offensivt. Var pigg, rask og svært positiv hele kampen.

Dommer Frostad debuterte i 3 divisjon. Gratulerer med debuten! En stressende kamp men talentet er utvilsomt. Bra jobba!
Neste kamp er » borte» mot KBK 2 som kaver i nedrykksstriden. Det er veldig dumt, for vi akter å slå dem også.

God helg!