Dette var sesongens siste bortekamp med busstur. Mange mil er tilbakelagt og vi har kun tatt med oss poeng i halvparten av kampene (5 seire, 1 uavgjort og 6 tap).

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

Til denne kampen måtte vi gjøre en rekke endringer. Endringer i seg selv er ikke problemet. Spillerne som kommer inn har gode kvaliteter og gjør som oftest en meget god jobb. Vi har en jevn og god tropp.
Problemet er kontinuiteten. Et lag bør være godt samspilt for å få det beste ut av hver spiller. Mange endringer gjør at vi må spille litt annerledes. Vi mister rytme og presisjon.

Kampen mot Spjelkavik ble en særdelses tam affære. Lite bevegelse, mye slurv og mange feilpasninger. Vi kom til for få avslutninger.
Spjelkavik var litt vassere i starten uten at jeg skalv i buksa de gangene de hadde ballen.
Ikke før det var gått 30 min fikk vi grep om kampen. Siste 10-15 min av omgangen var vi best og jeg øynet et håp etter et par halvsjanser.

2 omg ble dessverre ikke så mye bedre. Vi hadde noen avslutninger men kun 1 (ett) skudd på mål. Den var i tillegg så stor at jeg trodde vi skulle gå opp i ledelsen men keeper hadde en strålende redning.
Det så ut til å gå mot et målløst oppgjør. 3 min før full tid fikk imidlertid en Sp.vik spiller fulltreff. Det sto seg kampen ut og Spjelkavik kunne juble for sin 2. seier mot oss i år. Litt surt, men putter jeg fingeren ned i jorda, må jeg erkjenne at de vant fortjent nok.
Et litt blodfattig KFK tapte mot et Spjelkavik, som i beste fall sliter med litt jernmangel…

Det var imidlertid spillere hos oss, som leverte en meget god kamp. Bjørn Christian var dagens kaptein og tok stort ansvar. Meget solid.
Karl Arne var strålende som midtstopper med stor fart og god teknikk.

Dagens KFK’er fortjener Lars Kvalvik. Han jobbet og løp hele kampen og var mye involvert både offensivt og defensivt.

Lars Kvalvik

Dagens KFKer er Lars Kvalvik. Han jobbet og løp hele kampen og var mye involvert offenivt og detensivt.

Dommer Even Myrheim hadde ingen problemer med sin måte å lede kampen på.

Nå gjenstår 3 kamper i årets sesong. Neste er hjemme mot Volda, så «borte» mot KBK 2 og avslutter hjemme mot Bergsøy. Vi går for 9 strake poeng og 2. plass i serien!

God helg!