Det ble tap på juniorlaget i sesongens siste kamp mot et godt Træfflag. Kampen ble spilt i regnbyger og sterk sidevind, som gjorde det vanskelig å få til godt spill.

Første omgang er vi best og har flere store sjanser, blant annet alene med keeper tre ganger, uten å skåre. Træff har imidlertid også to store sjanser, inkludert en ball i stanga. Mot slutten av omgangen tar vi fortjent ledelsen da Torstein Jensen utnytter en feil i Træffs forsvar og skårer sikkert alene med keeper.

I andre omgang fortsetter vi å presse. Sander Sveen setter ballen i tverrligger, og Ole Kjartan Smeby treffer keeper i ansiktet med hardt skudd fra kort hold. Fredrik Helgesen skyter like utenfor fra skrått hold. Træff er imidlertid farlige på kontringer og utligner på en slik midt i omgangen. Etter dette tar Træff mer over spillet, noe som delvis skyldes mange feilpasninger fra vår side. Vi er ikke gode de siste tyve minuttene, og Træff takker for å bli invitert inn i kampen igjen med å skåre vinnermålet noen minutter før slutt.

Dagens KFK-er blir Fredrik Neergård som viser tekniske ferdigheter, kreativitet og fightervilje. Også Daniel Bjerkås, Torstein, Sander, Martin Berg og Marcus Frei spilte en god kamp.

Takk til Korit Bunprasit, Kristian Faksvåg og Sander Sveen som med dette spilte sin siste juniorkamp. Kjekke gutter som det har vært en glede å trene.

Juniorserien er dermed ferdig for i år. KFK endte på tredjeplass. Neste år forventer jeg at stallen blir enda sterkere ettersom bare tre spillere går ut og 12-15 spillere rykker opp fra G-16-laget.

Her er noen bilder fra kampen:

Referat: Erik Rolfsen.
Foto: Arne Kjetil Dahle-