Treneren etter kampen

Fotballens iboende fasinasjon og djevelskap!

Thorry Aakenes

Thorry Aakenes

Rundspiller våre motstandere i 1. omg. Skaper sjanser og spiller god fotball. Sogndal har noen få sjanser (3 tror jeg) men scorer på 2 av dem. Heldige og dyktige i avgjørende situasjoner. Vi var uheldige og udyktige i tilsvarende situasjoner.

Rene sjanse-bonanzaen fra vår side. Like fullt. Vi kom under med 0-2 til pause. En merkelig kamp.

Det ville seg ikke. Enorme sjanser ble sløst bort med for slappe avslutninger, skudd rett på keeper eller like utenfor. I tillegg ble vi snytt for en straffe etter at en Sogndal uløst stoppet ballen med armen.

Vi trodde at vi skulle klare å snu dette. Det så lyst ut, etter at vi endelig fikk ballen over streken, 5 min ut i 2 omg.

Så skjedde det igjen. Brudd langt inne på motstanderens halvdel. De satte fart og spilte direkte. Igjen scoret de. Slike brudd, når vi sto høyt, passet Sogndal svært godt.

Vi fikk en redusering ved Morten. Det ga nytt håp. På slutten gikk vi «all in» og satset på et mål til. Risiko – JA, men valget var enkelt.
På overtid fikk Sogndal løpe gjennom fra midtbanen etter nok et brudd offensivt. Sluttresultatet ble stygt.

Vi lærte mye av denne kampen også. Mye bra men vi gjør oss selv sårbare.
Sogndal skal være kjempefornøyde. Snakk om å bli spilt ut etter noter men allikevel fikse en så solid seier. Grattis til dem!

Dommertrioen kan ikke lastes for tapet. Tror allikevel de har hatt bedre dager på jobb. Det ble litt «Joker Nord-regler» utpå der og litt uforutsigbart hvor lista lå.

Flere gjorde mye bra i dag også. David var mye involvert og kom på mange løp. Han kunne fort ha hatt flere målgivende fra dødlinjen. Ønsker slik backspill men det ble aldri tellende resultat. Synd, fordi det er krevende å komme gang på gang. Henrik leverte også godt og reddet oss defensivt med sine hurtige ben.

Dagens KFK ‘ er blir Anders Havnerås. Svært få feil i dagens kamp. Helt klart den spilleren som var mest involvert begge veier. Han burde ha scoret (lite trekk for det ) Han løp mye, skapte mye og var positiv hele veien.

Anders Havnerås ble Dagens KFKer.

Anders Havnerås ble Dagens KFKer. Han var den spilleren som var mest involvert begge veier. Gjorde få feil.

Jonne fikk rødt kort. Jan Roger fikk gult og må sone neste kamp borte mot Spjelkavik.
Klinge er også forhindret i å være med. Det betyr en del endringer på laget. Det er vi vante med og tror vi skal mønstre et meget godt lag neste helg også.
God helg!