Det ble et særdeles målrikt oppgjør mellom KFK og Dahle.
Dahle åpnet best og styrte kampen de første 20 minuttene. De leder fortjent 2-0, men vi kom etterhvert mer inn kampen og banespillet jevnet seg ut. Dessverre gjør vi slurvefeil som gir Dahle ytterligere to mål til pause.

I andre omgang starter vi med å få straffe etter få minutter da Ole Kjartan Smeby blir felt. Håkon Hopmark skårer sikkert. Denne omgangen spiller vi bedre, og begge lag har gode sjanser. Vi skårer ytterligere tre mål ved Sander Sveen, Nikolai Frantzen og et kjempeskudd av Adrian Olsen (en gang for lenge siden så jeg noe lignende i Levanger…). Dessverre slipper vi Dahle til for lett, og de skårer også fire ganger i andre omgang.

En rotete kamp fra våre gutter. Mange gode prestasjoner og perioder med godt spill, men også mange personlige feil og lite trøkk. Det skal også nevnes at på grunn av klassetur manglet vi syv spillere, men guttespillerne som kom inn gjorde en bra innsats.

Neste kamp, årets siste seriekamp, er hjemme mot Træff onsdag 30. september kl 19 på Kristiansund stadion. Sesongen skal avsluttes med seier!

Sander Sveen og Adrian Olsen skåret to av målene vår.

Sander Sveen og Adrian Olsen skåret to av målene vår. Håkon Hopmark og Nikolai Frantzen skåret de to andre.Referat og foto: Erik Rolfsen.