Guttelaget tapte 1-2 mot Surnadal IL på Kristiansund Stadion i går.

Vårt guttelag som har slitt i høst da savnet av spillere som har vært sentrale og som nå ikke lengre er aktuelle for spill møtte mandag kveld serieleder Surnadal.

Surnadal som i år har tatt mange steg var klare favoritter men vi satte som klart mål før kampen om at her skulle vi gi de kamp og mobilisere for fult.
Første omgang var for vår del preget av stor innsats og vi kom til et par store sjanser.
Vi var flinke å demme opp for deres hurtige spillere samt at vår keeper David stod veldig godt i mål. Det så ut som om omgangen skulle bli målløs da
Surnadal greide å presse inn en dødball i mål når det gjenstod under et minutt av omgangen.
Vi bestemte oss for å fortsette samme kampplan i andre omgang. Dette var det beste vi hadde gjort i høst så vi skulle spille på samme måte.
Andre omgang vekslet men det var Surnadal som førte kampen. I det 59 minutt økte de til 2-0 og mange trodde at kampen var over. Men like etter fikk Ole ballen godt utenfor 16meter, kikker opp, ser at keeper står litt langt ut og gjør det han ofte gjør på trening. Kippet ballen utakbart  over keeper. Dette ga selvsagt KFK laget ekstra krefter og vi kjempet oss inn i kampen igjen. I sluttminuttene hadde både Ole og Grim muligheten til å utlikne uten at vi lykkes. Dermed tapte vi 2-1 men denne gangen var vi godt fornøyde med prestasjonen. Vi bestemte oss for å fokusere på det, i stedet for å irritere oss over tapet.
Arne Grødahl