KFK-Molde 5-0 (G19)

KFK vant en solid seier i juniorkampen mot Molde.

Vi kjørte kampen fra start, men det tok et kvarter før det første målet kom. Ole Kjartan Smeby kom ikke til avslutning foran mål, men spilte ut til siden til Sondre Kjøl som smelte ballen i det lengste hjørnet. Flott skåring. Vi fortsatte å dominere og fikk belønning da Torstein Jensen ikke ga seg og headet ballen over keeper i duell med to Moldespillere. Også denne gang var Ole Kjartan pasningslegger. Like før pause hadde Daniel Bjerkås noen flotte raid på venstresiden som ga noen kjempesjanser, men Moldes keeper fikk avverget.

Andre omgang begynte som første. Vi presset på, og det tok et kvarter før Joachim Wullum headet ballen i mål etter kårner fra Marcus Frei. Vi fortsatte å spille oss gjennom på kantene ved Sander Sveen og Fredrik Helgesen noe som skapte sjanser eller frispark. Begge backene til Molde pådro seg gult kort i forsøkene på å stoppe våre vinger. 4-0 kom etter innlegg fra Sander til Fredrik Neergård som skåret elegant med venstrefoten fra 14 meter. I siste spillesekund fastsatte Martin Berg sluttresultatet til 5-0 med et skudd fra 20 meter som gikk over keeper og i mål.

I dag var det godt spill i alle lagdeler. Brødrene Finseth i mål hadde lite å gjøre, men var flinke til å sette spillet raskt i gang. Begge midtstopperne skåret, og backene var flinke til å være med fremover. Vi vant duellene på midtbanen og spilte oss flere ganger til sjanser via kantene. Dagens KFK-er blir kaptein Sondre Kjøl, som i tillegg til å skåre vant dueller og var flink til å sette i gang og være med på angrepene våre.

Neste kamp er borte mot Dahle onsdag 23. september. Da 6-7 juniorspillere er på skoletur til Spania, må flere guttespillere kalles inn.

Målskårere: Joachim, Torstein, Fredrik, Sondre og Martin.

Målskårere: Joachim, Torstein, Fredrik, Sondre og Martin.

 Sondre Kjøl

Dagens KFK-er blir kaptein Sondre Kjøl, som i tillegg til å skåre vant dueller og var flink til å sette i gang og være med på angrepene våre.

Referat og foto: Erik Rolfsen.