Treneren etter kampen

Nok en gang har vi gjennomført en kamp, spilt godt i lange perioder, vunnet og gjort det litt for spennende mot slutten.

 Thorry Aakenes


Thorry Aakenes

Det gledelige var at vi spilte ut våre motstandere så til de grader i 1. omgang. Spilte variert og ballen gikk hurtig. Vi skapte plenty sjanser og Stryn var oppriktig frustrerte. Jan Roger fikk nødvendig handlerom og scoret 2 mål. 1 etter flott fremspill fra John Erik og et etter godt kombinasjonsspill på vår venstrekant. Vi gikk til pause med ledelse 2-0 men kunne med litt mer flaks og dyktighet ha ledet enda mer komfortabelt. 3 ganger alene mot keeper, 2 skudd i stanga ++

Stryn hadde også 2 store muligheter med bl.a et skudd stanga. Vi følte vi hadde kampen i vårt spor.
Bjørn Hansen – RBK, ble en gang konfrontert av en journalist med at ledelse 2-0 til pause var en skummel ledelse. «For dæm, ja!», svarte Hansen. Slik følte jeg det også. Skummelt for Stryn.

2.omgangen ble jevnere med fortsatt et lite overtak til oss. Vi skapte igjen flere store sjanser. Jan Roger scoret sitt 3. mål og 25 for sesongen. Denne gangen var Jan Kristian assist og fant Jan Roger med en smart stikker mellom stopperne til Stryn.

På stillingen 3-1 tenkte jeg at vi skulle hale i land en kontrollert seier. 2 min før slutt fikk imidlertid Stryn straffe. 3-2 og det ble spenning i kampen. De fikk blod på tann og vi gjorde mye rart. Vi lå for høyt, ga bort stort bakrom. Hvorfor det ble slik, får vi ta en intern diskusjon på. Unødvendig var det iallefall.

Selvsagt er jeg lettet over at vi dro seieren i land. Vi ligger nå på 2. plass på tabellen og vi har satt KFK på kartet for alvor. Det hadde vært digg om vi klarte å holde 2 plassen sesongen ut.

Alle spillerne, inkl innbytterne, gjorde sine saker bra. De beste denne gangen var Torbjørn, Henrik, Morten og Jan Kristian.
Dagens KFK’er kan umulig overraske noen. JAN ROGER. Scoret 3 mål og var avgjørende for et godt resultat. Han var igjen helt rå i avgjørende situasjoner.

Jan Roge Angvik

Dagens KFKer, Jan Roge Angvik, skåret 3 og var helt rå i avgjørende situasjoner.

Dommertrioen med Karl Edvard Brendskag & co, løste oppgaven på en meget tilfredsstillende måte. Brendskag dømte visst sin aller første kamp i 3. div.

Neste kamp er borte mot Eid. Busstur venter. Det går veldig fint, spesielt de gangene vi tar med 3 poeng på hjemveien. Vi har intensjon om å gjøre det også mot Eid.

Fortsatt god helg!