Det ble en komfortabel seier mot Skarbøvik i dag.


Thorry Aakenes

Ut i fra erfaringen vi hadde fra hjemmekampen i vår (seier 2-0), var vi ydmyke og beredt på å møte et godt lag. Undervurdering måtte ikke forekomme.

Vi var forundret over at det har gått så ille med SIF. De sto kun med 2 seire, 2 uavgjorte og resten tap, så langt i sesongen. De fleste tapene har vært knepne med 1-måls tap.

Det skulle imidlertid raskt vise seg at vi var et mye bedre lag. Vi spilte godt og hadde ballen mye. Vi skapte sjanser og lot våre motstandere kun komme på noen sporadiske forsøk.

Til tross for 7-8 opplagte sjanser i 1. omg, klarte vi kun å score 1 gang. Pa med et vidunderlig langskudd helt i slutten av 1. omg. Til tross for ledelse og solid spillemessig overtak, var vi ikke fornøyde. Her måtte vi holde konsentrasjonen og forsøke å beholde trykket, samt være mer nøyaktige og kliniske i avgjørende situasjoner.

Vi lyktes. I perioder rundspilte vi SIF. Ikke noe galt om SIF, men det var divisjonsforskjell på lagene. Det sier mye om KFK. Vi har nivået inne.

SIF fikk et trøstemål på slutten, men vi burde etter spill og sjanser ha vunnet med større siffer.

Vi har fått en fin start på høstsesongen, og bokførte den 4. seieren etter sommerferien.
Bra gutta!!!

Det var flere som utmerket seg med meget godt spill.
«Dagens KFK’er» ble vanskelig å kåre. Alle presterte godt.

Valget faller på David denne gangen. Han var solid defensivt, god med ball og bidro mye offensivt fra sin backplass. Dessuten har han lenge ønsket seg en spekepølse fra Dagfinn. Han fortjener den. «Dagens KFK ‘er» har fått en knallgod spekepølse, sponset av Dagfinn Larsen i premie. Den er kjempepopulær blant gutta og anbefales. Løp og kjøp!!!

Dommertrioen klarte seg godt

Neste kamp er hjemme mot Stryn, lørdag kl 1600. Her har vi en revansje på gang. Vi tapte 3-2 i Stryn. Vi ønsker å skape balanse i det regnskapet. Ønsker Stryn velkommen til Kristiansund.

God helg

Dagens KFKer: David Dome

David

David var solid defensivt, god med ball og bidro mye offensivt.