Fortjent borteseier etter skåringer av Lars, Jan Roger og Pa.
[tb_match id=»6742″]
Laget er nå på vei til Ålesund.

Alle er på plass i bussen.

Morten og Lars.

19. runde:
Fredag 18:30 Spjelkavik-Herd 2-2
Lørdag 14:00 Stryn-Hødd2 3-1
Lørdag 15:00 Eid-Brattvåg 1-3
Lørdag 15:00 Volda-Årdal 0-0
Lørdag 15:00 Skarbøvik-KFK 1-3
Lørdag 16:00 Kristiansund BK2-Bergsøy 3-1
Søndag 16:00 Sogndal2-Florø2 1-2

Skarbøvik ligger på 13. plass. Laget har 8 poeng.De har slått KBK2 (5-3 ) og Florø (3-1) hjemme og spilt uavgjort mot Hødd2 (0-0) og Spjelkavik (2-2) borte. Skarbøvik er det laget som har skåret færrest mål (18) og utenom Eid (70) så ligger de på andreplass når det gjelder baklengsmål (41), et mål mere enn oss (40). Når det er sagt så var våre store tap før ferien. Etter ferien har vi kun sluppet inn 5 på de 5 kampene som er spilt.

I vår var vi surverene hjemme og tapte borte. I høst har vi spilt borte mot Årdal, Florø og Hødd2.  Hødd2 og Årdal ble slått mens vi spilte uavgjort mot Florø. Høstens gode bortestatistikk ødelegges ikke lørdag.

Link til fotball.nos kampside.

Fra mandagens trening:
En del trøtte bein etter gårdsdagens kamp og lange reise. Lett trening for de som hadde spilt hele eller det meste av kampen. For resten ble det hardere trening. Sondre sto over dagens trening. Turbanen var borte. Han regner med å være i trening igjen i morgen eller  torsdag.

Godt med en kopp kaffe før treninga. Anders, Jonne, Eirik J og i forgrunnen Karl.

Eirik J fyller kaffekoppen. Jonne, Lars og Espen J tar en prat. I bakgrunnen Anders.

Pa og David.

Roger  og Thorry

Roger og Thorry

John Erik

Samling før treninga starter.

Thorry og Jan Roger

Jonne, David, Eirik J og Martin

Roger, Thorry, Dagfinn og Sondre.

Roger og Sondre

Varmer opp.