KFK-CFK 0-4 (G19)

Toppkampen i juniorserien endte med klar seier til CFK, som dermed økte sin ledelse på toppen av tabellen.

Kampen var jevn i starten, men CFK fikk snart et spillemessig overtak. De var spesielt farlige på sin høyre kant der de lyktes med å spille seg inn mellom vår back og midtstopper. Vi justerte med å flytte Martin Berg over på høyre kant og fikk dermed lenge demmet opp.

Vi kom etter hvert mer med i kampen og spilte oss flere ganger bra frem på banen. Imidlertid stoppet det fort opp når vi kom inn på motpartens banehalvdel – vi lyktes i liten grad med vårt angrepsspill. Etter at vi hadde vært vei på fremover, slo CFK kontra og fikk spilt gjennom i rom på vår venstre side. CFK-spilleren kom alene med keeper og skåret. 0-1 til pause hadde vært et greit resultat, men like før hvilen slipper vi inn to unødige mål. Det første så ut til å være klar offside, men ble godkjent. Deretter, minuttet før pause, får de enda et mål etter at vi slurvete klarerer rett i en motspiller, og ballen går i mål.

I andre omgang kommer vi mer med i spillet, men klarer ikke å skape sjanser. Flere ganger spiller vi oss fint frem på banen fra forsvaret gjennom midtbanen, men mister ballen enkelt på siste tredjedel av banen. Alt vi greier å prestere av sjanser er et farlig innlegg fra Daniel Bjerkås og noen skudd fra lang hold. Heller ikke CFK klarer å skape mye i denne omgangen, men én gang kommer de gjennom og skårer. Kampen ender dermed med fortjent seier til laget i hvitt og blått.

Dårlig angrepsspill og for mange balltap på midtbanen gjør at vi ikke greier å gjenta prestasjonen fra sist mot CFK. Elias Teiseth var dagens KFK-er med kontant og oppofrende stopperspill samtidig som han var flink til å sette i gang spillet. Også Martin Berg spilte godt og kompromissløst i forsvar, mens Mathias Bunes og Håkon Hopmark gjorde det bra på midtbanen.

Til neste kamp mot Rival i Molde skal vi trene angrepsfotball!

Dagens KFK-er: Elias Teiseth

Kontant og godt på stopperspill.

Kontant og godt på stopperspill.

Referat og foto: Erik Rolfsen.