Herlig!
Så vant vi nok en gang på bortebane. Vi har slettes ikke noe bortekompleks. Det kunne imidlertid se slik ut i vår. Vi føler at trenden har snudd.

 Thorry Aakenes


Thorry Aakenes

Kampen gikk på flotte Høddvoll stadion.
Vi var klare over at Hødd 2 er et godt lag. Før kampen var de bokført med kun 3 tap, så langt i sesongen. Det ene tapet var vi skyld i. Vi slo dem 5-2 på hjemmebane og hadde intensjon om å slå dem igjen.

Kampen åpnet forrykende. Vi skapte umiddelbart en farlighet, uten at det ble noe av. Lars nådde ikke helt opp i en duell. 2 minutter spilt. Jan Roger fikk ballen og han fornektet seg ikke. Pangstart av oss.

Etter dette fortsatte vi å skape sjanser. Hødd var også farlige og det sto litt og vippet. Hødd slo mye langt. Ofte så det ut som offside men Hødd var flinke til å time løpene og var foran i det ballen datt ned bak våre forsvarere.

Dramatikk ble det etter en Hødd-corner. Sondre falt om på bakken og ble liggende. Han hadde fått et dypt kutt over øyet og blødde kraftig. Med god hjelp av lagleder Gro-Lise fra Hødd ble Sondre stripset og plastret på en meget god måte.

Under sterk tvil fikk Sondre fortsette. Han var klar i toppen og var innstilt på å stoppe alle Hødd-forsøk. Like etter at behandlingen av Sondre var gjort, sto han for en kanonredning. Makan til type!

Så i det 40 min. Jan Roger blir spilt gjennom etter en strålende pasning fra John Erik. Nyervervelsen i høddforsvaret var sjanseløs. Han ble ristet vekk som ei fillerye og Jan Roger scoret igjen fra skrå vinkel. Vi gikk til pause med ledelse 2-0. En strålende omgang.

I pausen ble Sondre lagt på «operasjonsbordet» og 2 leger (mor og datter) sydde kuttet. 2 omg ble litt forsinket pga dette. Sondre fikk fortjent applaus da han kom ut på banen i 2. omgang, iført turban.

2 omgangen var spennende. Hødd fikk sin redusering men kom aldri nærmere.

Dette var en god prestasjon mot et godt Hødd-lag. Hvis noen er i tvil. Vi spilte veldig fin fotball i store perioder av kampen og vant fortjent.

Tusen takk til apparatet Gro-Lise ordnet for oss. Hun «reddet livet» til Sondre og meg. Hun besørget også at det kom mat til oss ved kampslutt og hun hadde lagt ut for pizzaen! Makalaus dame.

Dommer Even Myrheim er en god dommer. Han var god også på Høddvoll.

Jan Roger befestet stillingen som divisjonens toppscorer med 2 fulltreffere. Han gjorde jobben selv.

Forsvaret spilte meget solid. Midtbanen fungerer bare bedre og bedre for hver kamp og angrepet taler for seg selv. Det lages mål.

Dagens KFKèr blir uansett Sondre Mehus Lekve. Til tross for hodet innsurret i gas, sto han strålende i mål. Flere ganger reddet han skudd fra kloss hold med reaksjonsredninger i verdensklasse.

Sondre

Sondre reddet skudd fra kloss hold med raaksjonsredninger i verdensklasse

Han måtte for øvrig innom Kr.sund sykehus ved hjemkomsten og fikk rettet på et sting, samt at han fikk en stivkrampesprøyte. Det ble langt på natt før han kom seg i seng.

Håper han er klar til neste kamp.

Neste kamp er også borte. Vi frykter ikke bortebane og gleder oss til lørdagens kamp mot Skarbøvik i Ålesund.