RESULTAT: MOLDE – KFK  3-2.
Enda en kamp spilt for vårt G 16 lag, nok et knepent tap.
Kjenner at jeg liker bedre å vinne men det er klart at Clirim Miftari avgjorde mange jevne kamper i vår så det tar litt tid før vi finner samspillet og måten vi skal vinne på uten han.
Det er ikke å legge skjul på at vi strevet litt ekstra til denne kampen. Markus var gjennom et hav av håndballkamper i helga og meldte forfall, feberen tok hus i Adrian samt at Anders er klar først fra neste uke.
Når det er sagt så tok Stian midtstopperplassen i stedet for Markus på en flott måte, Thies ble flyttet tilbake og overtok plassen til Stian og det fungerte også meget bra. Vegard tok midtbaneplassen som Adrian hadde sist og la ned utallige meter. Glitrende. Og til slutt så gjorde Carl manns jobb på høyrekant der Thies spilte sist.
Vi bestemte oss for å ligge lavt i 1.omgang for ikke å blir spilt ut av et Moldelag vi viste var veldig spillende. Det fungerte stort sett veldig bra. I perioder hadde vi også ballen mer enn Molde. Det eneste vi opplever at vi blir litt baktunge. Ole får for lang vei frem og Grim får litt vanskelige baller å jobbe med.. Ikke for det, Grim var gjennom to ganger. Den ene gangen blir skuddet litt slapt da han måtte vende tilbake etter ballen. Den andre gangen driblet han keeperen utenfor 16 meteren og blir felt. At Moldespilleren bare får gult kort er merkelig uten at vi laget noe vesen av det.
I pausen bestemte vi oss for å gamble litt å stå høyere fra start. Dette fungerte bra i de første fem minuttene. Vi skapte mye uro og var nær ved å erobre ballen i farlig posisjon.
Så raknet det. Vi greide ikke å presse like godt samtidig som at vi fikk strekk i laget. Det utnyttet Molde tre ganger på tre minutter. Da så det stygt ut.
Heldigvis så fikk guttene juster laget. Vi la også om til en mer offensiv formasjon i et forsøk på å komme tilbake. Noe var nær ved å lykkes med.
Ole Kjartan Smeby reduserte først og et lite fem  minutter før slutt snappet Grim Folde en pasning fra keeper og satte ballen i mål. Dessverre holdt det ikke helt inn. Selv om det var sjanser for utlikning på slutten.
En ting er sikkert. Denne kampen forteller meg at vi kommer til å ta poeng i høst og det snart.
Vi begynner den jobben på trening i tirsdag kl. 18.00
Av Coach Arne Grødahl