Da nærmer vi oss KFKCUP lørdag 29. august., det er foreløpig gode værmeldinger iflg. yr.no så alt er tilrettelagt for en trivelig dag for både små og store.

Flotte premier til alle deltagere samt hoppeslott og kiosker med stort utvalg vil du finne på anlegget.

På kvelden blir det disco for gutter og jenter født 2007 til 2003 i KFK-lokalet fra kl. 19.30 til 21.30

Inngangsbillett kr. 50,- Her blir det kiosksalg og konkurranser.

Kampoppsett

Se vedlagt linkKampoppsett KFK cup 2015

– det må forventes noen endringer på oppsettet  så sjekk fortløpende.

Kamper:

7’er kamper spilles på Kristiansund Stadion. (kun trenere og spillere på stadion, alle tilskuere på tribunen)

5’er og 3’er kamper spilles på KFK-banen.

Alle baner vil bli merket med banenummer.

7’er kamper 20 minutter – 5’er kamper 15 minutter – 3’er kamper 10 minutter

Det er pause mellom kampene.

Kampene spilles etter Nordmøre fotballkrets sine anbefalinger for barnefotball. (pressone, ekstra spiller når et lag leder med tre eller fem mål etc)

Spillerregistering:

Vedlagt følger skjema for spillerregistering som kan fylles ut på forhånd og leveres ved lagmottak og registering ved KFK-LOKALET.

registeringsskjema

Betaling:

Lag som ikke har avtalt samlefaktura betaler påmeldingsavgiften til kontonummer: 3930.61.29965

Innbetaling merkes navn på (laget, klasse, kontaktperson)

Kr. 1200,- for 7’er og 5’er – Kr. 600,- for 3’er

Parkering:

Innkjøring fra Dalabukta og Hagelin. Minibusser og busser kan parkere inne på anlegget.

Parkering for privatbiler ved Hagelinområde, Dalabrekka Skole, Kristiansund Videregående, (ved Braatthallen) forøvrig parkering i gater.

Vi oppfordrer alle deltagende lag til å videresende link til sine foresatte.

Foreldrefri sone: Dere får oppfordre tilskuere til stille seg på motsatt side av trenere og spillere.

For å hindre at engasjerte fotballforeldre skal overstyre treneren og dommeren fra sidelinjen har Norges Fotballforbund innført nye retningslinjer for hvor foreldre bør plassere seg når de er med barna på kamp.

Vel møtt til KFKCUP 2015 !

Kristiansund Fotballklubb