I en guttekamp tapte vårt guttelag 3-1 i en jevn og god kamp på Stadion.

Vi stilte med følgende lag: David Halvorsen, Stian Larsen, Kristoffer Solli, Markus Bævre, Joachim Torset Wullum, Mathias Bunes, Nikolay Frantzen, Adrian Olsen, Ole Kjartan Smeby, Grim Folde og Thies Hermamn. Innbyttere som alle kom inn: Vegard Grønseth, Magnus Grønset og Catl Morten Holm.

Vårt lag startet veldig godt ved kampstart. Rullet opp mange fine angrep på de første 10 minuttene. På et av de var Stian Larsen med i angrep og skuddet/innlegget gikk i lengste kryss. Etterhvert kom Sunndal mye bedre med og det var ikke ufortjent at Sunndal utliknet til 1-1 like før pause.

I andre omgang tok Sunndal ledelsen da deres spiss akkurat nådde ballen før vår keeper. Etter dette begynte vi å ta sjanser for å utlikne. Vi presset høyt og vi hadde blant annet en i stolpen. Helt på slutten av kampen kontret
Sunndal inn 3-1. Vår beste spiller denne gangen var Markus Nummedal Bævre som spilte stort som midtstopper.

Refererat: Arne Grødahl