Treneren etter kampen

Jeg sitter igjen som litt skuffet og slagen men samtidig litt stolt og optimistisk.

Thorry Aakenes

Skuffet over at det ble tap. Tap mot divisjonens suverene lag. Tap mot et lag som satser tungt på å rykke opp. De klarer det.

Lag som slår KFK på vår hjemmebane, fortjener faktisk å rykke opp.
Det er bare å gratulere Brattvåg med seieren og ønske dem lykke til i 2. divisjon neste år! Sympatisk trener og hyggelig støtteapparat har de også.

Slagen fordi kampen ble gjennomført på en solid måte fra vår side, men tapte like fullt. Vi var det beste laget i 1. omg. Vi skapte de fleste og største sjansene.
2. var også en godt gjennomført omgang men Brattvåg hadde nok dyktighet og flaks til å vippe resultatet i deres favør.
Brattvåg var et solid lag og det beste laget vi har møtt. Det hadde uansett ikke vært noe å si på om resultatet hadde vært motsatt.

Jeg er stolt over måten guttene leverer på. Vi holder et høyt nivå og klarer å spille god fotball. Dette gjør meg optimistisk på fremtiden.
Vi hadde en god kampplan, lå godt samlet og var ikke redde for å spille ut motstanderen.

Alle på KFK leverte godt. Solide bak med Sondre i mål. Godt stopper og backspill, kreative på midtbanen og farlige på topp.

Dagens KFK ‘er blir Jan Kristian Sørli. Banens yngstemann.

Jan Kristian Sørli

Spilte med fart og driv og skapte mye fra sin venstrekant. Han var god på gjenvinning også. Gratulerer Jan Kristian!

Dommer Skrøvset dømte godt. Gjorde ingen store feil. Han var spandabel med gulkortene og Bjørn Christian må sone neste kamp.

Neste er mandagskamp, borte mot Hødd 2.

God helg og nyt sommeren!