KFK-Dahle 0-5 (G19)

Det ble stort tap i første seriekamp for vårt juniorlag. Mot et godt Dahle-lag manglet innsats hos mange spillere, markeringene ble ikke tette nok og vi turde ikke holde ballen i laget. Vi var best de første fem minuttene, men etter det var det Dahle som kontrollerte kampen og vant fortjent i finværet. Vi har mange spillere som er god med ball, men i denne kampen virker det som ingen hadde tro på egne eller medspilleres ferdigheter. Så snart vi vant ballen, mistet vi den fordi vi manglet ro med ballen. Lars Ulrik var best den omgangen han var med, og også Mathias, Felix og Torstein viste innsats og gode ferdigheter. Utfordringen fremover blir å ta med oss inn i kampene det vi lykkes med på trening. Vi ligger nå på tredjeplass, fire poeng etter CFK og Dahle. Neste onsdag er det bortekamp mot Træff.

På bildet ser vi Elias Teiseth, Lars Ulrik Aakenes og Martin Berg foran Dahles mål.
Referar og foto: Erik Rolfsen.