Mandag begynte igjen serien i 1.divisjon gutte 16.
Følgende spillere spilte for KFK:

David Halvorsen, Markus Nummedal Bævre, Nikolai Weiseth Frantzen, Magnus Grønseth, Vegar Grønseth, Thies Hermann, Kristoffer Solli, Carl Martin Holm, Joachim Wullum, Ask Nygaard, Mathias Bunes, Grim Folde, Adrian Olsem, Stian Larsen, og Ole Kjartan Smeby

Det var med stor spenning vårt lag reiste til Eide. Fra den gode begynnelsen på vårsesongen og en meget vellykket Norway Cup var vi klar over at vi var svekket. Ved at vår toppscorer Clirim har flyttet til Sarpborg og at Jan Kristian nå spilte fast på a-laget og dermed uaktuell til å spille guttekamper samtidig.

Vi åpnet kampen veldig godt og tar tidlig ledelsen med 1-0 ved Ole Kjartan Seby på straffe. Samme spiller økte ledelsen til 2-0 litt senere i 1.omgang. I slutten av omgang oppnår en av våre gutter gult kort noe som betyr at han tas av banen i 5 minutter og vi spiller med 10 spillere. Eide reduserer umidelbart på straffespark. 2-1 til oss ble også pauseresultatet.

Tidlig i 2.omgang utliknet Eide til 2-2 og det kunne se ut som om seieren ville glippe. Etter en times spill avgjør Ole Kjartan kampen med sitt 3.mål for dagen.Det betyr at reisen hjem ble kortere med en fornøyd gjeng i bussen og treneren som denne gangen hadde oppdrag på Stadion kunne puste ut lettet og glad samtidig som at KBK slo Sandnes Ulf.

Referat og foto: Arne Grødahl.