Guttelaget har møtt fire lag i innledende runde i Norway Cup. De har spilt i Pulje 10 Gruppe B. De har vunnet 3-0 mot Tveit IL, Langhus FK og Trond IL.  Bøler IL ble slått 6-0.Tabellen viser da at de har 15-0 i målforskjell og 12 poeng. Det er fantastisk bra.  De har tatt tak i kampene tidlig og kontrollert spillet inn til seier. Mye bra spill.  Vi har en god tropp. Alle i den 19 manns store troppen har fått spilletid. Bra coaching av Arne Grødahl. Han og oppmann Per Arne kontrollerer benken, men supporterene står på motsatt side.   Se omtale i Tidens Krav KFK-gutta feier alle av banen.

Supporterne har vunnet seieren på sidelinja. De er ca. 30 supportere på hver kamp som synger K’an sangen og   heier.    Linjedommeren vi hadde på siste kampen i går, ble så fasinert at han etter å ha blitt påspandert sjokomelk mot slutten av første omgang, gikk inn på banen sammen med Erik B i hyggelig passiar før de ble ropt tilbake av Ola Grønset, fordi omgangen overhode ikke var ferdig.  Etter kampen sa han at KFK hadde de beste supporterne.

Fordi guttene er puljevinnere i en gruppe på fire lag får de walk-over. Det vil si at de slipper å spille 1/64 dels finale i morgen tidlig. De går rett videre til 1/32 dels finale i onsdag kveld kl. 19. 30. Her vil de komme til å møte Ekko/Aureosen eller Kragerø. Dette avhenger av resultatet de i mellom i morgen tidlig.

Kampen kan følges på twitter på  @KFK1912  eller på facebook.  Kristiansund Fotballklubb.

Forza KFK!