KFK sitt guttelag reiste lørdag til Oslo for å spille Norway Cup!

Klare til avreise i buss fra Slatlem.

Coach Arne og Oppmann Per Arne.

Det er 19 spillere som reiser med store forventninger både sportslig og sosialt.

De skal ligge på Haraldsheimen og en gjeng av foresatte skal være supportere og Støtteapparat.

Dette er kampene i innledende runde:

Kampoppsett

En pulje med lag det skal være mulig å vinne mot hvis innsatsen er der,  sier trener Arne Grødahl. Det er ingen lag som er enkle men vi stiller med en tropp med 19 spillere som er av meget bra kvalitet. Det er bra å ha så mange som kjemper om å spille i en turnering hvor vi har som mål å spille mange kamper.

Så lenge vi vinner mot de lagene vi sportslig matcher er vi fornøyde, sier treneren. Møter vi et stjernelag fra Nrasil i en av rundene, og det viser seg at vi ikke har mulighet så er det greit å ryke ut. Ellers mener vi selv at vi skal være i stand til å matche de fleste lagene i turneringen, sier en offensiv trener.

I tillegg til det sportslige, kommer  Norway Cup til å bli en opplevelse!

Masse flørting,  kampen VIF mot LSK  i toppdivisjonen, middag på Hard Rock Cafè, og mange andre opplevelser kommer helt sikkert til å gjøre denne uken topp.

Laget kjører med minibuss og privatbiler til Oslo. Med heiagjeng og støtteapparat kommer det til å være nær 50 stykker som spiller eller følger laget.

Oppdatering vil bli gitt fortløpende utover i uka her på hjemmesiden og på Facbook.

HEIA KÅ’an