Godkjent vårsesong

Dagbladet tippet at vi kom på 14. og sisteplass. Selv hadde vi som mål å være blant de 5 beste. Etter halvspilt serie har vi holdt målet. Vi hadde også som mål å komme til førte runde i cupen. Det gikk ikke.

I serien har vi spilt 7 hjemmekamper og 6 bortekamper. I tillegg 1 cupkamp som vi helst vil glemme pluss 5 treningskamper. 28 spillere er benyttet.

Etter at halvparten av kampene er spilt ligger vi på 5. plass med 21 poeng. Brattvåg (34), Herd (27), Spjelkavik (24) og Sogndal2 (22) ligger foran oss.

Hjemme har vi vært suverene. Kun Spjelkavik har reist fra Kristiansund med poeng. Borte har det vært motsatt. Kun mot Volda har vi reist hjem med poeng.

Noen stygge borte-tap har gjort at vi er et av lagene som slipper inn flest mål. KBK2 har sluppet inn like mange som oss og kun Eid har sluppet inn flere. Det gledelige er at vi også blant de lagene som skårer mest. Bare Herd og Brattvåg har skåret flere. Målforskjell etter halvspilt serie er 35-35.

Vi har vært stabile så langt. Resultatmessig elendige borte og suverene hjemme. Målsetninga så langt er imidlertid nådd.  Vi er blant de 5 beste og skal en trekke en konklusjon etter vårsesongen må det bli godkjent.

Har spilt flest seriekamper.

Spilt flest seriekamper.

F.v. Jan Roger Angvik, John Erik Klinge og Anders Honningsø. Lars Kvalvik liggende foran.

Anders Honningsø, Lars Kvalvik og Jan Roger Angvik har spilt alle seriekampene så langt. Nærmest kommer John Erik Klinge. Han mangler kun onsdagskampen i Volda. Thorry har benyttet 24 spillere i serien.

Keeper Anders Honningsø har spilt alle serie-, cup- og treningskampene.

Anders Honningsø

Anders Honningsø

Toppskårer

Jan Roger Angvik skåret 2

Jan Roger Angvik

Jan Roger har skåret 16 seriemål og 1 cupmål. ‘
John Erik Klinge 5
Pa Ousman Jammeh 3
Andreas Nielsen 2
Espen Jakobsen 2
Jan Kristian Sørli 2
Bjørn Chr. Larsen 1
Henrik Rolland 1
Jon Henrik Hjelmeland 1
Lars Kvalvik 1
Wesley Amaral 1

Dagens KFKere

Sikkert og godt backspill.

Torbjørn Vik

Har vært «Dagens KFKer» flest ganger. Utenom han har Lars Kvalvik, Karl Arne Stokkeland, John Erik Klinge, Jan Roger Angvik, Espen Sørlie, Anders Honningsø, Anders Havnerås og oppmann Roger Holm vært Dagens KFKer.

Nå er det pause til 1. august. Da møter vi Årdal borte.

Foto: Thorry Aakenes og Torbjørn Hoseth.