Molde-KFK 1-1

KFK og Molde delte poengene i juniorkampen på en dårlig kunstgressbane på Lubbenes.

Molde skåret tidlig i første omgang da deres høyre kantspiller satte ballen i det lengste hjørnet fra meget skrå vinkel.

Noen minutter senere skapte Torstein Jensen balanse i regnskapet da han presset frem en feil hos Moldes midtstopper, snappet ballen og skåret sikkert alene med keeper.

Ut over omgangen fikk vi et spillemessig overtak og skapte flere sjanser. Korit ble flott spilt fri på kanten og slo et innlegg foran mål der Felix Hjelmgård vant hodeduellen, men headingen strøk like over tverrligger. Den største sjansen hadde imidlertid Molde da de skjøt høyt over fra 10 meter på åpent mål.

I begynnelsen av andre omgang dominerte vi kampen. Ole Kjartan Smeby tok elegant ned et innlegg på brystet og kom alene med keeper, men avslutninga gikk like over. Vi presset på i denne perioden og hadde mange sjanser. Da det ikke ble mål, kom Molde mer med i kampen. Det siste kvarteret bølget kampen frem og tilbake med store sjanser for begge lag. Vi kom nærmest da Elias Teiseth headet like utenfor etter kårner.

En kamp vi kunne ha vunnet om effektiviteten hadde vært bedre eller marginene mer på vår side. Godt spill i perioder, spesielt av midtforsvar og sentral midtbane. Elias Teiseth, Sondre Kjøl og Håkon Hopmark var våre beste.

Neste kamp er mot Dahle på Kristiansund Stadion 19. august.

Referat: Erik Rolfsen.