KFK-Rival 3-3

I en guttekamp spilte KFK uavgjort 3-3 mot Rival.
Vårt lag har hatt en dårlig periode i det siste og samtidig så har vi mistet Clirim, vår toppscorer til Sarpsborg. To tap på bortebane var fasiten etter de to siste kampene.

Også mot Rival sliter vi defensivt. Laget forsvarer seg ikke lengre som en enhet og det medfører tre baklengsmål. Noe som er alt for mye på hjemmebane.

Heldigvis har vi evnen til å slå tilbake selv om vi ligger under i kampene. Slik også denne gangen. Målskorere For KFK: Adrian Olsen og Markus Bævre samt et selvmål etter at Ole Kjartan Smeby la et innlegg som en Rigaø Forsvaret beinet i eget mål.

Laget: David Halvorsen, Kristoffer Solli, Markus Bævre, Joachim Wullum, Thies Hermann, Mathias Bunes, Nikolai Weiseth Frantzen, Vegard Grønset, Ole Kjartan Smeby, Adrian Olsen og Grim Folde. Reserver som kom inn: Magnus Grønset og Carl M Holm.

Referat: Arne Grødahl.