(G19) KFK-Rival 1-1

Etter fem seire på rad ble det uavgjort hjemme mot Rival for juniorlaget.

Først omgang var jevn, med et lite spillemessig overtak til Rival. Begge lag presterte bra spill i perioder, og antall sjanser var likt fordel. Ingen greide imidlertid å få ballen i mål, og dermed sto det 0-0 til pause.

I pausa og ut over andre omgang foretok begge lag flere bytter slik at alle fikk spilletid. KFK var det klart beste laget, men det var moldenserne som skåret først; på et kanonskudd i vinkelen fra 16-18 meter. Jakten på utligning førte til et vedvarende KFK-press, som ga seg utslag i flere gode sjanser og farlige dødballer.

Et av våre farligste angrepsvåpen er innoverskrudde kårnere som Sondre Kjøl legger meget bra. Forrige uke ga en slik kårner mål mot CFK. Denne gangen ble det igjen mål da Martin Berg elegant headet ballen direkte i krysset. Ikke lenge etter smalt en ny kårner fra Sondre i tverrliggeren.

Flere mål ble det ikke. Rival kjempet iherdig og fikk med seg et bortepoeng. For oss ble det en kamp der vi ikke lyktes helt i det kreative spillet. Vi kom derfor ikke til de helt store sjansene, det ble mye «nesten». Likevel, mye bra spill i perioder og andreomgangen var vi klart best. Og vi topper fortsatt tabellen, ett poeng foran Dahle og CFK!

Neste kamp er borte mot Molde, onsdag 17. juni kl 20:00.

Referat. Erik Rolfsen