Det var friske forhold på KFK-banen mandag da Dahle ble slått 5-1 etter 2-0 til pause.

Takket være god naturlig vanning, er det ingen nye lyskeskader å rapportere om i troppen.

Resultatet burde nok vært enda bedre, men med tanke på at vi til denne kampen manglet toppscorer Rune Sundøy så var det bra. Dahle skal nok være glad for at Rune denne uken prioriterte et treningsopphold i varmere strøk.

Kampen var for øvrig preget av noen tøffe dueller og Kenneth Leren var litt reservert kampen gjennom da han nesten ble kvestet etter 1 minutt spill. Da var det bra at Frode Byttingsvik var med slik at han tok ansvar for å hjelpe oss andre gjennom kampen.

Kampens høydepunkt var nok når Leren (Mattias Sammer) hang høyt og headet inn 3-0 som på mange måter punkterte kampen.

Anders Honingsøy brente for øvrig en straffe etter at Flemmen ble felt etter et dribleraid av de sjeldne. Som man skjønner av resultatet fikk ikke dette store konsekvenser og Anders gjorde opp for seg med en fin scoring senere i kampen. Neste mandag er det lokaloppgjør mot CFK og vi håper at toppscoreren er tilbake i god form. Da kan det bli tøft å være CFK spiller.

Referat: Stig Flemmen
Øverst arkivfoto