Seier og tabelltopp i juniorserien.

Onsdag var det duket for juniorkamp på Kr-sund Stadion. Træff kom med et meget sterkt og velvoksent mannskap og hadde nok tenkt at de skulle styre denne kampen greit.

Trener Erik Rolfsen og trener Frode Sveen var begge på reise , så oppmann Arne Kjetil Dahle måtte lede laget fra benken.

KFK var skikkelig «på» fra starten i kampen og nektet Træff å styre spillet. Faktisk var det KFK som gang på gang stormet i angrep og presset Træff bakover på banen . Clirim var en stadig trussel for Træff-forsvaret , men den aller største sjangsen hadde Emil da han fikk stå nesten alene foran mål. Dessverre ble avslutningen for enkel , men på det tidspunktet hadde KFK fortjent å lede.

I pausen ble det gjort et par bytter , og KFK fortsatte sitt energiske spill. Træff hadde en kjempesjangse da de ble spilt igjennom alene med keeper , men KFK keeper Mads reddet mesterlig .

Kampen var jevn utover i 2.omg , men når ca 20 min gjenstod ble Torstein byttet inn . Hans første raid på høyresiden endte med innlegg til Sander som fikk drømmetreff foran mål. Ballen suste i nettet bak Træffkeeperen som ikke rakk å få opp hendene engang. 1-0 til KFK til store jubelscener og vel fortjent.

KFK spilte klokt siste del av kampen og viste at samspillet blir bare bedre og bedre. Da dommeren blåste av , stod det fortsatt 1-0 til KFK.

En fortjent seier og tabelltopp i juniorserien etter seier i de fire siste kampene. En lagseier , der absolutt alle spillerne gjorde en god kamp for hverandre.

Referat og foto:  Arne Kjetil Dahle.