RBK ble for sterke. Vi holdt 0-1 til det var 12 min. igjen. Det er bra med tilskuere i finværet.

Treneren etter kampen

Arne Grødahl

Denne gangen vil jeg gi Kfk.no sine lesere innblikk i hvordan tilbakemeldingen fra meg som trener til mine spillere var etter at vi tapte 5-0 for RBK i g16 NM mandag.

Først litt om rammen rundt kampen. Den ble spilt på KFK banen og foreldre rundt laget laget en fantastisk ramme med flagg, kiosk, speakertjeneste med musikk, telt i tilfelle regn til tilskuerne samt at de tok imot gjestende lag, dommere og hjemmelag glimrende med frukt og drikke til alle sammen.

Utgangspunktet var som følgende. Vårt G 16 lag har før denne kampen spilt 6 kamper i kvalik og de to første rundene av NM. Alle seks kamper var vunnet. Lag fra romsdal, Sunnmøre, Nordmøre og Trøndelag var allerede beseiret av vår kameratgjeng. Dette gjorde at vi var et av 32 lag igjen i NM for G 16 og i 16.delsfinalen trakk vi selveste RBK. Selveste ikke pga at de hadde et kjempegodt a-lag en gang i tiden men selveste for RBK var regjerende mester fra 2014 og 2013.

Der de har et lag som er samlet blant de beste spillerne i Trondheimsområdet har vi et lag bestående av en kameratgjeng som har spilt sammen i omlag ti år. Unntaket er keeper David som kom fra Kårvåg/Havørn for to år siden. En keeper som vår gamle keeperkjempe Ivar Bunes betegner som et stort talent som klubben må ta vare på. Vi må utvikle gode lokale keepere sier Ivar.

Vi stilte med følgende lag: David Halvorsen, Stian Larsen, Grim Folde, Joachim Wullum, Markus Bævre, Mathias Bunes, Jan K Sørlie, Kristoffer Solli, Ole Kjartan Smeby og Clirim Miftari. Reserver som ble byttet inn: Adrian Olsen, Vegard Grønset og Thies Hermann.

Her kommer min oppsummering til spillerne som trener:

Hva skal man si.
Dere er en gjeng som gjør et ærlig å godt forsøk. En gjeng som demmer opp for RBK til det gjenstår 12 minutt. Som ei stund i 2.omgang er iferd med å spille dere inn i kampen.

At de får 2-0. Og at vi dermed sprekker litt får vi ta på læringskurven. Det er dette vi blir bedre av, det er dette vi lærer av.

David fikk mye skryt i dag. Blant annet av en gammel keeperkjempe Ivar Bunes. Fortjent
.
Forsvaret vårt står lenge glimrende mot RBK. Vi slipper dem lenge til kun på langskudd og innlegg fra kant. Mathias er kjemperolig med ball og velger nesten alltid gode løsninger. I dag vinner du også mange hodeballer på utspill. Glimrende.

Jan Kristian er akkurat så god som vi håper han er og de metrene som resten av midtbanen legger ned er også imponerende. At vi også da våger å forsøke å spille ball når vi har muligheten er bare slik KFK G 16 er. Clirim blir mye overlatt til seg selv og har en vanskelig jobb. Men jobben som gjøres er bra.

Vi fikk mye skryt av de som så på. Vi kan være trygg på,at vi er et godt lag selv om vi føler at det til slutt ble litt mange baklengsmål.

Det er en ting jeg selv føler på. Kamputviklingen ble slik at det ble foretatt bare to bytter. Jeg skulle ønsket å fått byttet flere men det ble vanskelig. Beklager.

Ellers skal vi ta med oss at dommeren sendte melding etter kampen og skrøt av oss. Både innsatsen og at vi var til tross for tap takket skikkelig for kampen. Både spillere og trenere.

Speaker Rune Solli og Ola Grønseth.

De to lags spillere.

Det var mange tilskuere  som så kampen.

Det var mange tilskuere som så kampen. Foto: Tor Kjartan Smeby

***************************************************

RBK er et bedre lag, men vi har til nå klart oss bra. Vi ha r hatt 2 bra sjanse2, RBK 4.
0-0 etter en halv time. RBK har akkurat hatt straffe. Keeper vår keeper reddet.
0-1 35 min. RBK har tatt ledelsen. Heading gikk i mål. Vi har hatt en bra sjanse. RBK er det beste laget.
0-1 Pause
0-1 5 min av andreomgangen er spilt. Ikke flere skåringer. Vi klarer oss bra.
0-1 20 min. spilt. Vi er mere med. Spiller bedre nå.
0-3 30 min. spilt. så kom det 2 raske mål. Mens Gunnar ringte fortalte om mål 2 skåret RBK igjen.
0-4 35 min. spilt. Det raknet litt mot slutten.
0-5 40 min. 1 til rett før slutt.
0-5 Slutt
RBK vant fortjent, men vi klarte oss bra mot det beste spillerne i Sør-Trøndelag. Takk til Gunnar som holdt oss oppdatert. Kk. 16 følger vi a-lagets kamp mot St