Vårt guttelag møter regjerende Norgesmester RBK i cupen G 16 mandag. Kampen spilles på KFK-banen kl 13.00.
Våre gutter har allerede gjort en stor prestasjon ved å komme så langt. Hele kamper er allerede spilt i kvalifisering for NM og ordinære NM runder for å få spille denne 3.rundekampen. Alle med seier. lag fra Sunnmøre, Romsdal, Nordmøre og Trøndelag er slått ut så langt. Vi er eneste laget igjen fra fotballkretsen.

Nå er motstanden formidabel. Selveste RBK kommer som regjerende mestre. De  kommer med toppet lag bestående av spillere samlet fra ulike klubber i trøndelagsregionen.

Torsdag kveld var guttene samlet til siste trening før kamp. Humøret var på topp men man merker selvsagt at vi står foran noe spesielt. Litt ekstra nerve på trening men laget hadde god innsats. Ingen lot seg heller forstyrre av at selveste Rune Edøy fra Tidens Krav var på treningen for å ta bilder og for å lage en forhåndsrepotasje om kampen.

Som trener er jeg veldig klar over at det er forskjell på breddeklubben KFK og satsningslaget RBK. Også når vi snakker G 16 sier Trener Arne Grødahl. Samtidig så blir dette en opplevelse med mange tilskuere, gode motstandere og en flott ramme rundt kamp. Dette er det bare å nyte sier treneren. Jeg har heller aldri møtt opp til en fotballkamp med innstilling om å tape fortsetter en offensiv trener. Vi har ingenting å tape bare å vinne fortsetter treneren som er klar over at dette blir vanskelig men som også er tydelig på at guttene hans består av en gjeng sammensveiset gutter med mye fotball i seg.

Vi håper på å bidra til en severdig kamp mandag avsluttes det fra trener Arne Grødahl. Uansett resultat er jeg stolt over det guttene har prestert så langt i år.