Dahle-KFK 2-5 (G19)

Sterk seier til juniorlaget over et godt Dahle-lag.

Kampen begynte med Dahle-press. De sto høyt og nektet oss å spille oss ut fra eget forsvar. Dermed ble det mange lange baller og oppjaget spill. Selv om de dominerte, greide ikke Dahle å skape noen store sjanser.

Fra midten av omgangen fikk vi mer ro over spillet og fikk ballen ned på bakken. Vi brøt motstanderne og gikk raskt i angrep. Det førte til at Clirim Miftari kom gjennom og skåret på gjennomspill fra Fredrik Neergård.

Like etter var rollene snudd; Clirim fikk ballen feilvendt på 16-meteren og la igjen til Fredrik som plasserte den hardt helt nede ved stolperota.

Neste mål fikk vi da Korit Bunprasit tok et raskt innkast og kastet ballen til Clirim som dro seg gjennom og skåret sitt andre. Omgangen ble avsluttet med at vi fikk et frispark fra ca 30 meter som Håkon Hopmark skåret på.

I pausa byttet vi inn fire spillere, og det førte naturlig nok til at det tok en stund før laget fant formasjonene. I første halvdel av andre omgang reduserte Dahle to ganger, og det var plutselig spenning igjen.

Martin Berg fikk imidlertid roet nervene på benken da han skåret etter at Sondre Kjøl hadde slått et strålende frispark inn foran mål. Resten av kampen hadde vi full kontroll og dro seieren i land.

En sterk seier over et godt Dahle-lag der våre gutter viser både vinnervilje og i perioder godt spill. Vi inntar dermed andreplassen på tabellen. Neste kamp er onsdag om ei uke, hjemme mot Træff.

Skåret:

Det er fra v: Håkon Hopmark, Clirim Miftari, Fredrik Neergård og Martin Berg.

Fra v: Håkon Hopmark, Clirim Miftari, Fredrik Neergård og Martin Berg.

Teferat og foto: Erik Rolfsen.