Vi vant fortjent over et solid Skarbøviklag.

Link til fotball.nos kampside.
[tb_match id=»5677″]

Skarbøvik, som vi møter hjemme lørdag, har 5 poeng og ligger på 9. plass.

Skarbøvik har vunnet en kamp hjemme og tapt to. Borte har de to uavgjorte kamper.  De har skåret 9 mål og sluppet inn like mange. De fleste målene har de skåret og sluppet inn hjemme. Borte har de kun skåret to og sluppet inn 2. (2-2 mot Spjelkavik og 0-0 mot Hødd2.) I siste kamp slo de KBK2 5-3 hjemme.

Vi er det laget som har har skåret flest mål (17). Det som ikke er like bra er at vi har sluppet inn like mange. Bare Eid har sluppet inn flere. Når det er sagt så har de fleste av baklengsmålene kommet på de to bortekampene (11). Hjemme har vi vunnet alle kampene, På 3 kamper skåret 11 og bare sluppet inn 4.

På hjemmebane har vi spilt godt. Med unntak av et par glipp har forsvaret vært patent. Fremme har vi skapt målsjanser og vi har flere spillere som kan skåre.

Så langt har 9 hatt nettkjenning i 3. div. John Erik og Jan Roger har begge skåret 5 ganger. Pa, Lars, BC, Andreas, Espen J,  Jan Kristian og Wesley har skåret 1 hver.

Både Jan Roger og John Erik har skret 5 seriemål.

Både Jan Roger og John Erik har skåret 5 seriemål.

Lørdag har vi nok en hjemmekamp, Vi kommer trolig til å møte et lag som på bortebane stiller med et sterkt forvar. De har ikke tapt på bortebane. «Kun» spilt uavgjort. Hjemme tapte de bare 1-0 mot Brattvåg og 3-2 mot Volda.  Til gjengjeld skåret de 5 ganger i siste hjemmekamp mot KBK2. Det positive er at de slapp inn 3.

Selv om vi til nå har hatt full pott på hjemmebane og bør slå Skarbøvik så betyr det ikke at vi det blir lett.
Vinner vi duellene og unngår slurvete pasninger så vil vi skape sjanser, skåre mål og sikre oss nye 3 poeng.

6. runde
lørdag 14:00 KFK-Skarbøvik 2-0
lørdag 14:00 Brattvåg-Eid 7-0
lørdag 15:00 Herd-Spjelkavik 2-2
lørdag 16:00 Årdal-Volda 1-1
mandag 19:00 Hødd 2-Stryn3-3
mandag 19:00 Bergsøy-Kristiansund BK 2 0-1
tirsdag 19:00 Florø 2-Sogndal 2

Vi ligger på 2. plass 6 poeng etter Brattvåg.

Gammel plakat som sto utenfor Brunnpris Brunsvika. Foto: Kjell Andersen.