Frei-KFK 1-1(G16)

Mandag møtte vårt guttelag Frei på Omsundet i det som kunne betegnes som en toppkamp i 1.divisjon.
Frei hadde fram til nå vunnet alle sine kamper og ledet serien.

Kampen ble akkurat så tett og jevn som forventet. Det var mange dueller, bra tempo men heller relativt få sjanser.

Det var Frei som tok ledelsen i 1.omgang. Et frispark blir slått inn og forlenget i mål fra 5 meter. Etter dette tok KFK mer og mer over og det var ikke ufortjent at vi utlignet da Ole slo en flott stikker til Clirim som satte ballen i mål.

Andre omgang ble enda tettere og fortsatt hard kjemping. Frei hadde først en kjempesjanse da en av deres spillere satte nesten ballen i mål fra 2 meter. Som i første omgang så spilte KFK laget seg mer og mer inn i spillet utover omgangen og Clirim hadde en stor sjanse til å avgjøre da han kom gjennom på venstresiden men det ble bare nesten. Vi hadde også flere nestensjanser som lett kunne avgjort kampen. Sluttresultatet ble 1-1 og god dommer var Geir Hoel som vanlig.

For vårt lag spilte: David Halvorsen, Kristoffer Solli, Jockim Wullum, Markus Bævre, Mathias Bunes, Ole Kjartan Smeby, Nikolay Weiseth Frantzen, Vegard Grønseth, Adrian Olsen og Clirim Miftari. Innbyttere som spilte: Magnus Grønset, Thies Hermann og Carl Holm.

Referat: Arne Grødahl.