Vårt guttelag måøtte fredag Charlottenlund Sportklubb for NM kamp i Trondheim.
Turen startet fra KFK banen rett etter skolestart med Tor Kjartan Smeby som minibussjåfør.
Klubben hadde ordnet med bagetter, frukt og drikke til turen
Det var en spent gjeng som dro avgårde uten at de viste hva som ville møte de i Trondeheim. Det eneste vi har sett av resultatene deres fra serie og cup er at det var et lag som skoret mye mål og som hadde omtrent like gode resultat som oss så langt i sesongen.
Når vi kom fram til Charlottenlunds flotte anlegg ble gi tatt imot på en flott måte med både frukt og kaffe. Timen mot kampstart ble brukt til en kort prat og en god oppvarming.
Når kampen startet forstod vi at vi møtte et bra lag, men et lag som var mulig å få et godt resultat mot.
Etter en positiv start hadde Charlottenlund et vist press i en timinuttersperiode uten at de skapte de helt store sjansene.
Utover 1.omgang ble det mer og mer KFK. Pasningsspillet begynte å sitte samtidig som at det defensive arbeidet satt bare bedre og bedre.
Det var derfor ikke ufortjent at vi tok ledelsen med 1-0. Det var et innlegg som kom på bakre stolpe hvor vår,for dagen kaptein Nikolay Weiseth Frantzen dukket opp og klemte skuddet i mål på direkten. Et flott mål.
Når det gjenstod 10 minutter utliknet Charlottenlund ved en fin enkeltmannsprestasjon av deres venstre kant. Det tok heldigvis ikke lang tid før vi igjen tok ledelsen. Vi pådro oss en advarsel noe som nå betyr at spilleren må av banen i 5 minutter. Vi satte Nikolay tilbake på høyreback noe som skulle vise seg å være klokere enn det var ment som.
Nikolay som har en god pasningsfot avklare en ball i bakrom til vår hurtige spiss Clirim Miftari. Han tok seg forbi det som var av forsvarere og satte inn 2-1 som også ble pauseresultatet.
I pausa ble vi enige om at vi skulle fortsette å spille på samme måte og at vi skulle gi jernet da vi forstod at seieren var innen rekkevidde.
Guttene gikk på banen i 2.omgang med en flott innstilling og eide omgangen. Vi skapte gode sjanser på dødball blant annet en corner som Ole Kjaran nesten headet inn og samme spiller hadde også et par langskudd som kunne fortjent å gå innenfor stengene. Clirim var også gjennom to til tre ganger men ble akkurat forstyrret nok til at skuddet ble slik at keeper reddet. Til tross for at vi ledet bare med et mål og det var cup så følte vi aldri at seieren var truet. Vårt forsvar stod godt imot deres lynhurtige angripere og vi vant også det meste av dueller i denne 2.omgangen. Gleden og jubelen som kom da dommeren blåste av kampen kan ikke beskrives. Det var en glad og stolt gjeng som dro videre etter en dusj for å spise en velfortjent pizza.

Laget som slo Chralottenlund.

Vi stilte følgende lag: David Halvorsen, Grim Folde, Kristoffer Solli, Joakim Wullum, Markus Bævre, Mathias Bunes, Ole Kjartan Smeby, Vegard Grønset, Nikolay Weiseth Frantzen, Adrian Olsen og Clirim Miftari. Følgende spillere var innbyttere hvor alle fikk spilletid: Magnus Grønset, Carl Morten Holm og Thies Hermann.

Referat: Arne Grødahl.
Foto: Tor Kjartan Smeby.

Utmarsj.

Spente spillere.

Trener og innbyttere.

I garderoben. Arne prater med spillerne.

Slapper av

Godt med is.