KFKs juniorer leverte årsbeste i fint spillevær på Kristiansund Stadion, spesielt i første omgang, i kampen mot Molde.
Vi tok ledelsen etter meget godt spill da Fredrik Neergård dunket inn 1-0 fra 13 meter. Guttene fortsatte å spille god fotball og mål nummer to kom fra krittmerket etter at Korit Bunprasit kom seg foran en Moldeforsvarer med ballen i beina og ble felt. En god dommer, Ola Lyngvær, blåste straffe. Den ble satt inn av Vetle Løkken.

Dagens prestasjon (blant mange kandidater!) sto vår kaptein Sondre Kjøl for da han smelte ballen i krysset fra nærmere 30 meter. Kjempeskåring som alene var verd oppmøtet for publikum som koste seg i vårsola. Like før halvtid headet midtstopper Martin Berg inn 4-0 på et godt slått frispark fra Fredrik Neergård.

I andre omgang sank kvaliteten litt, men vi vant også andre omgang. Torstein Jensen skåret på pasning fra Fredrik før Torstein gjengjeldte tjenesten ved å servere Fredrik som skåret. Molde fikk også et mål og dermed endte kampen med 6-1 seier. Minst like gledelig som resultatet var det at guttene jobbet hardt, vant duellene og samtidig leverte variert og godt pasningsspill, driblinger og «luker» som høstet gjentatt applaus fra tribunen.

Neste kamp er borte mot Dahle 20. mai kl 20:00.

Referat: Erik Rolfsen.