I en guttekamp tirsdag møtte vi et godt ungt moldelag på Stadion.
Vi hadde i kampplanen bestemt oss for å presse høyt og være fysisk mot de unge guttene fra Molde. Dette virket i fem minuttet. Da sjokkerte vi de litt og Clirim var tidlig alene med keeper uten å skore. Utover 1.omgang overtok Molde mer og mer. Det at vi prøvde å presse høyt gjorde at Molde som var veldig ballsikre fikk rom å spille i og våre spillere måtte løpe mye uten ball.

Molde tok ledelsen da de var gjennom på kant og en av våre satte ballen i eget mål i forsøk på å avverge.

I andre omgang justerte vi formasjonen, tettet igjen på midtbanen og fikk igang våre gode ballspillere. Dette førte til at vi etterhvert fikk bedre og bedre tak på kampen.

Utligningen kom da Ole Kjartan Smeby nådde en ball før Moldes keeper utenfor 16 meteren og det ble til slutt enkelt å utlikne. Vi tok ledlesen da samme Ole fikk ballen i feltet og han plasserte den sikkert i mål.

Avgjørelsen kom da Clirim rakk ballen før utenfor 16meteren og han satte ballen sikkert i mål fra langt hold.

Det var igjen en god laginnsats som førte til at vi vant, spesielt vil jeg skryte av våre to midtstoppere som står godt imot selv i de periodene vi blir presset. Skryt til Markus Bævre og Joachim Wullum.

Refereat: Arne Grødahl.
Foto: Kjell Andersen.