Onsdag ble vårt G 16 lag påført årets første nederlag av et godt Sunndalslag.
Vi hadde av ulike årsaker ikke med tre spillere til Sunndal samt at en måtte gi seg etter kun få minutter. Det gjorde ikke at våre gjenstående 11 spillere ga seg uten kamp. Samt Ask som er tre år yngre og som igjen fikk være med å spille mot de større guttene.

Det var Sunndal som tok ledelsen da de kontret raskt og effektivt etter at vi hadde corner. Clirim Miftari utlignet til 1-1 da han stanget inn et frispark slått presist av Mathias Bunes. Pauseresultatet ble 2-1 til Sunndal da de utnyttet et innkast til mål.

KFK laget hadde sin klart beste periode i de første 20 minuttene av andre omgang. Utlikningen kom da Clirim stakk en presis pasning til sin spissmakker for anledningen Grim Folde. Han utnyttet sin store hurtighet til å løpe fra Forsvaret og tuppe inn 2-2.

Ikke lenge etterpå var det Ole Kjartans tur til å imponere. Han vant en duell ute på venstresiden, slo tunell på neste forsvarer før han førte ballen inn i feltet forbi neste rusende forsvarer som svarte med å felle han. Clirim tok straffa og den gikk inn selv om keeperen hadde en hånd på ballen. Ikke lenge etterpå var Ole igjen igang med en forsering fra venstre men avslutningen ble curlet over vinkelen.

I denne perioden hadde vi ganske god kontroll så,det var litt mot spillets gang at et innlegg fra siden litt uheldig havnet i mål. Det ble begynnelsen på en dårlig periode som endte med at de skoret etter at ballen først landet i overkant av tverrliggeren og datt videre ut på banen hvor en Sunndalsspiller headet den i mål.

I avslutningen av kampen gikk vi over til tre bak og vi gamblet kraftig for å få utlikning uten å lykkes. Dermed seier 4-3 til Sunndal noe som kan sies totalt sett å være greit.

Vi stilte med følgende lag: David Halvorsen, Kristoffer Solli, Magnus Grønset (Ask Nygaard etter 65 min), Markus Bævre, Joackim Wullum, Vegar Grønset, Mathias Bunes, Nikolay Wiseth Frantzen (Carl M Holm etter 5 minutter), Ole Kjartan Smeby, Grim Folde og Clirim Miftari.

Oppvarming

Oppvarming

Samling i pausa hos  Sindre og Arne. Foto: Tor Kjartan Smeby.

Samling i pausa hos Sindre og Arne. Foto: Tor Kjartan Smeby.

Jubel etter utligning 2-2.

Jubel etter utligning 2-2.

Referat: Arne Grødahl.
Foto: Tor Kjartan Smeby.