Rival-KFK 2-4 (G19)

KFKs juniorer vant en fortjent seier borte mot Rival. Vi startet kampen best og spilte oss frem til flere sjanser uten å skåre. Derimot skåret Rival på sitt første reelle forsøk da en Rival-spiller fikk skyte upresset i mål fra 16 meter. Vi svarer da Elias Teiseth slår en presis bakromspasning til Vetle Løkken som kommer på et perfekt timet løp. Alene med keeper gjør han ingen feil og lagene er like langt. Dessverre er vi på nytt sløve foran eget mål, og på dødball kommer en Rival-spiller på innløp og header ballen pent i mål Like etter fikk vi frispark utenfor Rivals 16-meter. Et nydelig skudd av Fredrik Nergaard gikk i tverrliggeren og ned. Håkon Hopmark var våkent fremme på returen og headet inn utlikninga. 2-2 til pause.

I andre omgang hadde vi det aller meste av spillet, men slet med å skape de store sjansene. Til slutt fikk imidlertid Joakim Sundet uttelling for fart og innsats, og han satte ballen forbi keeper. Ikke lenge etter var Joakim på ferde igjen, denne gang med et innlegg på bakerste stolpe der Fredrik Helgesen behersket la ballen til rette for Torstein Jensen som plasserte den i nota bak keeper.

Neste kamp er hjemme mot Molde, onsdag 6. mai kl 19.

Referat: Erik Rolfsen