KFK-CFK 0-3 (G19)

Det ble tap for CFK i første seriekamp for KFKs juniorer.
CFK var klart best i første omgang og kom til flere gode sjanser, men vår gode keeper, Mads Finseth, og solide midtstoppere Martin Berg og Vetle Løkken hindret lenge uttelling for CFKs angripere, som heller ikke hadde stilt inn siktet.

Midt i omgangen gjør vi imidlertid en unødig feil på midtbanen. CFK kommer dermed på en rask overgang og skårer. Deretter skårer de på et flott frispark av tidligere KBK2-spiller Ole Kristian Sandvik og på et gjennomløp som nok var offside.

I andre omgang løfter vi kvaliteten i vårt spill. Mads fortsetter med godt keeperspill og hindrer at det blir mål på 2-3 store sjanser. Samtidig er vi farlig fremme ved et par anledninger og Håkon Hopmark har et godt skudd kun centimeter utenfor.

Tross tap var det på bakgrunn av andreomgangen en godkjent prestasjon av juniorlaget i serieåpningen. Våre spillere er yngre og skal om ikke lenge kunne matche dette CFK-laget.

Neste kamp er onsdag 29. april mot Rival i Molde.

Referat: Erik Rolfsen.