I en NM kamp i G 16 vant vårt guttelag 5-2 over Langevåg.
Kampen startet på værste vis for vårt lag. Et minutt var spilt da en klarering fra en av våre spillere gikk i egen spiller og i mål og vi lå under med 1-0.

Etterhvert i omgangen tok vi over spillet og det var fortjent at vi utliknet ved Adrian Olsen etter forarbeidet av Clirim Miftari. Litt senere gjorde Clirim alt selv og vi ledet 2-1, noe som holdt seg til pause.

Langevåg ga alt når 2.omgang startet og de hadde spesielt mange cornere som nesten førte til utligning. Og til slutt fikk de utlignet etter corner.

Selv om vi fikk en imot kjempet våre spillere videre. Og vi fikk belønning ved tre skoringsklubben som førte til sluttresultatet 5-2. Alle de siste tre målene ble skåret av Clirim Miftari slik at han til slutt skåret 4 mål og hadde en målgivende.

Vi stilte følgende lag: David Halvorsen, Thies Hermann, Kristoffer Solli, Grim Folde, Joakim Wullum, Vegar Grønset, Nicolay Weiseth Frantzen, Mathias Bunes, Ole Kjartan Smeby, Adrian Olsen og Clirim Miftari. Innbyttere som alle fikk spille: Magnus Grønset, Carl Holm og Ask Nygaard.
God dommer var Karl Edvard Brendskag

Referat: Arne Grødahl