KFK-Årdal 4-2 (3-1)

Fortjent seier i serieåpninga.

I neste kamp møter vi Herd på AMFI Moa Stadion  lørdag 18. april  kl. 15:00.

[tb_match id=»5096″]
Tabell

Bildet av a-laget 2015
A-laget 2015 Foto Torbjørn Hoseth
Bfv: Eirik Rikardsen (oppmann), Torbjørn Vik, Henrik Rolland, Morten Høvik, Karl Arne Stokkeland, John Erik Klinge, Anders Honningsø, , Andreas Nielsen, Jonas, Eriksen Røe, Jan Kristian Sørli, Andreas Nielsen, Clirim Miftari Sulemani, Roger Holm (oppmann), Svein Erik Gregersen (oppmann), Thorry Aakenes (trener).
Ffv: Frode Wiik, Anders Havneraas, Eirik Rundberg, Espen Sørlie, David Dome, Wesley Amaral, Lars Kvalvik, Pa Ousman Jammeh, Bjørn Christian Larsen og Phillip, Runar Bloch, Jon Henrik Hjelmeland. Foto: Torbjørn Hoseth.
Ronny Svanemsli, Espen Jakobsen og Jan Roger Angvik var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Link til fotball.no.
Link til tk