Vårt guttelag vant fredag åpningscupen på Nordlandet. I finalen ble det 3-1 seier mot Nordlandet.
På Forhånd var vi bestemt på at alle spillerne skulle få godt med spilletid og vi var også klar over at vi kun kunne bruke Jan Kristian i en kamp siden han er i a-troppen i lørdagens kamp mot Årdal.

I innledningen slo vi Frei og Dahle, spilte uavgjort mot CFK og tapte siste kamp mot Nordlandet da vi allerede var finaleklare.

Guttenes innstilling var krystallklar før kampen om at denne kampen skulle vinnes.

I finalen var våre gutter over Nordlandet fra første spark. Presset på og viste at dette ville de vinne.
Tidlig sov vi litt på en kort kornet, Nordlandet utnyttet det og vi lå under med 1-0.

Heldigvis viste disse guttene enda en gang at de ikke er av typen som lett gir opp. Vi skapte flere sjanser og spesielt lagde vår spissduo i Grim Folde og Clirim Miftari at de ønsket å vinne.

Midtveis i omgangen førte Clirim ballen gjennom og en Nordlandetspiller felte han og dermed straffe. Clirim tok den selv og dermed utlikning. Dermed var det tid for Clirim show en gang til. Han presset seg forbi flere motstandere og til slutt feide de han en gang til. Denne gangen overlot han straffen til Nikolay Weiseth Frantzen som sikkert lagde 2-1 til KFK som også ble pauseresultatet.

I andre omgang fortsatte våre spillere på samme måte med stor innsats og vinnervilje.Det var derf or fortjent at Clirim økte til 3-1 noe som også ble sluttresultatet.

Følgende spillere var med og vant åpningscupen: David Halvorsen, Kristoffer Solli Joakim
Wullum, Markus Bævre, Grim Folde, Thies Hermann, Magnus Grønset, Vegar Grønset, Mathias Bunes, Nikolay Weiseth Frantzen, Carl Holm, Ole Kjartan Smeby, Adrian Olsen, Jan Kristian Sørli, Clirim Miftari og Ask Nygaard
IMG_1941 G16 Rune Solli
Foto:  Rune Solli og Tor Kjartan Smeby
Referat: Arne Grødahl