Før seriestart

Sist vi spilte i 3. div. var i 2007. Da ble vi tilbudt plass i 3. div. rett før seriestart. Det gikk ikke godt. Nå er vi nok en gang tilbake. Denne gangen er vi bedre forberedt. Det skal bli kjekt å møte lag fra Sunnmøre igjen og i tillegg stifte bekjentskap med lag fra Sogn og Fjordane. Lørdag 11. april er det seriestart. Da kommer Årdal på besøk. Kampen starten kl. 13.00.

I sesongoppkjøringa har vi spilt 5 treningskamper og 1 cupkamp. Kampene har variert i kvalitet, som de bruker å gjøre før seriestart. Det har vært mye positivt og en del som må forbedres. Resultatene i treningskampene legger jeg ikke så stor vekt på, men at vi tapte cupkampen likte jeg ikke.

Trener Thorry Aakenes har før seriestart benyttet 27 spillere. Andreas Honningsø, Bjørn Chr. Larsen, Espen Belden Gjerde, Espen Ladegård Jakobsen og Jon Henrik Hjelmeland har spilt alle seks kampene, mens Jan Roger Angvik har spilt 5 og Andreas Nielsen, Lars Kvalvik, Ronny Svanemsli, David Dome, Morten Høvik, Torbjørn Vik og Wesley Amaral  4. Anders Havneraas, Espen Sørlie, Henrik Rolland, Jan Kristian Sørli, Jonas Eriksen Røe, Martin Berg, Mathias Bunes og Karl Arne Stokkeland har spilt 3 kamper. Eirik Rundberg, og John Erik Klinge har spilt 2 kamper og Clirim Miftari Sulemani, Frode Wiik, Pa Ousman Jammeh og Runar Bloch har spilt 1 kamp.

Vi har skåret 12 mål og sluppet inn 11. Toppskårer så langt er Lars Kvalvik (3) foran Andreas Nielsen, Henrik Rolland og Jan Roger Angvik, alle med 2 skåringer. Bjørn Chr. Larsen, Espen Ladegård Jakobsen og Pa Ousman Jammeh har skåret 1 hver.

Vi har en stor og god stall. Den blir god å ha utover i sesongen. Det har vært godt oppmøte på treningene. Spillerne er derfor godt forberedt til seriestart.

Vi har skåret 3 eller  4 mål i de kampene som vi har vunnet.  I alle kampene har vi spilt oss til mange store målsjanser, men og det er et stort men, til nå har vi vært for lite effektive. Selv om vi har skåret så har det har vært for mange store «nestenskåringer» i alle kampene.

Foran eget mål har forsvaret spilt godt, men det har dessverre vært noen øyeblikk i kampene hvor vi får skåringer i mot oss som burde vært unngått. Motstanderne har ikke skapt  mange målsjanser i kampene, men det som må bekymre treneren er at vi har sluppet inn mål i alle kampene og at selv om ikke motstanderne har spilt seg til mange sjanser så har de skåret på litt for mange av dem.

Onsdag møtte vi 2. divisjonslaget Træff. I førsteomgangen var vi bedre enn dem. Vi spilte godt og skapte flere store målsjanser, men klarte ikke å omsette sjansene i skåringer. Det gikk 20 min. før Træff hadde en sjanse. De spilte seg ikke igjennom, men fyrte av et skudd som føk i krysset. Det neste skuddet på mål kom mot slutten av førsteomgangen. Det var et frispark utenfor 15-meteren som gikk i mål.

Andreomgang vil jeg ikke legge så mye vekt på for da var begge lags spillere stivfrosne pga stiv kuling, +2, regn og sludd.

Lørdag begynner alvoret. Da skal vi spille første seriekamp hjemme mot Årdal. Dagbladet har tippet oss nederst på tabellen, selv har vi har som mål å komme blant de 5 beste. Det er opp til oss å vise at at Dagbladet tar feil.

Jeg ser fram til seriestart. Lagets kamper skal jeg følge, enten på stadion eller i godstolen med pc-en på fanget i kontakt med noen på sidelinja.

Vi sees på stadion lørdag.

Sesongkort. Jeg var tidlig ute og kjøpte et kort. Kort kan bestilles på nettet eller du kan kontakte Dagfinn.

Sesongkort. Jeg var tidlig ute og kjøpte et kort.

Bestill sesongkort  og/eller støtt klubben gjennom skåringsklubben.

Gammel plakat som sto utenfor Brunnpris Brunsvika. Foto: Kjell Andersen.