Molde-KBK 1-2 (G16)

I gutte 16 møttes lørdag Molde og KBK til kamp i Molde. (KBK er da et lag som består av spillere fra Nordmøre.)
Fra KFK deltok Jan Kristian Sørlie som kaptein og Clirim Miftari med er også Jesper Isaksen som i vinter meldte overgang fra KFK til KBK.

Stillingen ved pause var og målskorer for Neas var Johan Grønseth fra Frei etter pasning fra Jesper Isaksen. Det rapporteres at 1.omgang var jevn hvor lagene hadde vær sine perioder.

I andre omgang var KBK best. Kompakte bak og med gode kjappe angrep. Avgjørelsen kom helt på slutten av kampen da Jesper Isaksen tok dødball og Clirim Miftari stanget inn seiersmålet. 2-1 til KBK. Med andre ord våre gutter fra KFK var meget sentrale i kampen.

Clirim Miftari matchvinneren fra KFK.

Jesper Isaksen som hadde to målgivende.

Kaptein Jan Kristian Sørli dirigerer troppene.

Clirim har headet inn seiersmålet og blir gratulert av kaptein Jan Kristian Sørli og Jesper Isaksen som slo dødballen.

Referat: Arne Grødahl.
Foto: Frode Aas.