KFK-Molde 0-9 (G19)

 

KFK møtte Molde sitt elitejuniorlag i siste kamp i kvalifiseringen til NM. Molde stilte med et ballsikkert og teknisk godt lag bestående av de beste juniorspillerne i Romsdalen + et par hentet fra Averøy.
I første omgang hang vi godt med. Selv om Molde hadde ballen klart mest, greide vi å hindre dem i komme til for mange sjanser. Samtidig greide vi flere ganger å spille oss godt frem på banen med godt pasningsspill. Vår midbane jobbet tett og godt og forsvaret ga Molde få sjanser. De fikk et mål etter ti minutter på et flott gjennomspill. Banens beste spiller i førsteomgang, vår keeper Mads Finset, sto som en levende mur og avverget gode avslutninger med glimrende redninger. Han kunne likevel ikke hindre at MFK skåret to ganger til i siste del av omgangen.

I andre omgang hadde Molde gjort noen bytter som styrket laget i angrep. Dessverre slapp vi dem litt for lett til i begynnelsen av omgangen, og de skåret flere ganger. Etterhvert fikk mer orden på stukturene, og greide i perioder også å få til mye bra offensivt spill med gode kombinasjoner på midtbanen og på spesielt på høyre kant. Molde presset imidlertid fortsatt på, og ettersom det tok på kreftene å jage ball ble det enda flere baklengs.

Selv om resultatet ikke ble bra, var det positivt å se at spillerne fulgte planen vi var blitt enige om, og at vi da lykkes mange ganger med det spillet vi ønsker å spille.

NM-kvalifiseringen har vært en bra oppkjøring til serien som starter to uker etter påske. Første kamp er 22. april mot CFK, og da skal vi være klare!

Referat: Erik Rolfsen
Foto: Kjell Andersen