Sunndal-KFK 2-1 (2-1)

Sunndal ledet 2-0 etter 8 min. Vi hadde nok sjanser til å vinne kampen, men i dag lyktes vi ikke.

Treneren etter kampen

Thorry Aakenes

For de som var i tvil. KFK kom ikke til Sunndal og tok lett på oppgaven. Garderobepraten tok høyde for flere scenarier. En mulighet var at Sunndal kunne komme til å score mål.

Vi virket pigge under oppvarmingen. Kampen begynte og det tok ikke lang tid før vi lå under med 0-2. Personlige feil ved begge anledninger. Balltap som bakerste mann og en unødvendig straffe i ufarlig område.

Etter dette ble de mye KFK. Det så lyst ut etter redusering og vi malte på. Fikk noen store sjanser men det ville seg ikke.

2 omg var det litt reprise. Sunndal slapp til ved 3 anledninger før vekkerklokka ringte.
Etter dette var det igjen KFK.

Vi hadde ballen svært mye. Uflaks og udyktighet gjorde at det bare ble nesten.

Det er ikke krise i KFK Det var mye bra å bygge videre på. Velger å fokusere på hva vi kan lære av denne kampen også

Nå vet vi sluttresultatet. «Etterpåklokskap er den mest eksakte vitenskap i Norge» (sit. P.J. Hellevik»
Mye kunne ha vært gjort annerledes. Andre spillere KUNNE ha gjort det bedre. Det svaret får vi aldri.
Cupen ble avsluttet før den begynte. Vi får konsentrere oss om å ta så mange 3 poengere som mulig i serien.

Best på KFK: Espen B Sørlie

2014 Espen Sørlie_2

Espen Sørlie var lagets beste i dag.

Jan Roger Angvik skåret vårt mål.

Likn til kretsens kampside

Vi starter slik: