Vi forsøkte å få flyttet kampen en dag fordi 5-6 av våre eldste spillere måtte delta på et skolearrangement i Braatthallen. Det passet imidlertid ikke for «opplegget» til Sunndal å flytte kampen. Dermed måtte vi reise innover med et særdeles ungt lag. 
Mens vi stilte hovevdsaklig førsteårs junior og guttespillere hadde Sunndal med mange tredjeårsjuniorer med med erfaring fra tredjedivisjon og som inngår i klubbens A-lag.

Vi var derfor innstilt at dette ble en forsvarskamp. Våre gutter viste flott moral, god innsats og gode ferdigheter i lange perioder i kampen. Med bare to innbyttere røynet det på kreftene mot slutten av hver omgang, og da rant det inn mange mål på kort tid. Men vi holdt også stand i lange perioder. Første halvdel av andre omgang var målløs, men vi hadde to baller i tverrliggeren.

Vi ser på kampen som god trening i forsvarsspill. Tar vi med innsats og trøkk i de de neste kampene, blir det også bedre resultater.

Fredag i neste uke møter vårt A-lag mange av de samme Sunndalspillerne i NM. Vi regner med at tapet her da blir grundig revansjert!

Referat: Erik Rolfsen