Fortjent seier mot et godt Eidsvåglag.
Treneren etter kampen:

Thorry Aakenes

Så fikk vi en kamp allikevel. Svært nyttig. Eidsvåg stilte på svært kort varsel og leverte en suveren sparring. Et lag som vil spille fotball og som garantert vil bite godt fra seg i årets 4. divisjon.

KFK varmet opp med bl.a å gå opp i lokalet og synge bursdagssangen til Henrik – 12 år (sønnen til Erik «Petra» Pettersen, som feiret dagen med kamerater i lokalet)

Vi fikk mønstret 19 spillere. Byttene var bestemt før kampen og gjennomført uten tanke på prestasjon.
Planen var at Anders i mål, Jonas og Morten skulle spille hele kampen. Jonas måtte ut ette trøbbel med skoene (knottene knakk og bytteskoene var for trange)

Seier 4-2 betyr selvsagt litt. Spillernes prestasjoner, testing av system og relasjonserfaring var allikevel det viktigste.

David ble byttet ut, han også. Han var helt suveren i alt. Desidert banenes beste.

Suverent av Eidsvåg. Ønsker dem lykke til i sesongen. De vil igjen kunne kjempe i toppen av en tøff 4. divisjon.

Takk til suverene Tor, som også stilte på kort varsel og dømte kampen.

1 uke igjen til årets første obligatoriske kamp. NM kvalik mot Sunndal.

***********************************
Troppen:
Anders Honningsø. David Dome, John Erik Klinge, Bjørn Chr. Larsen, Espen Belden Gjerde, Jonas Eriksen Røe, Eirik Rundberg, Martin Berg, Jon Henrik Hjelmeland, Anders Havnerås, Morten Høvik, Espen Sørlie, Torbjørn Vik, Lars Kvalvik, Espen Jakobsen, Andreas Nielsen, Jan Roger Angvik, Wesley Amaral, Ronny Svanemsli.

Vi startet med følgende 11:
Keeper: Anderas
Forsvar: David, John Erik, Jonas, Espen G
Midtbane: Torbjørn, Morten Espen S, Jon Henrik
Angrep: Jan Roger, Espen J
Alle innbytterne fikk spille. Det ble mange skifter ved pause og i løpet av andreomgangen.
Eirik og Martin spilte backer. Bjørn Chr. og Torbjørn stoppere. Ronny og Andreas spilte på topp, Anders (Havnerås) og Morten sentralt og Wesley og Lars på kant.

Det startet litt tamt. Eidsvåg var godt organisert og brøt våre forsøk på gjennombrudd de første 25 min. Det første skuddet som vi hadde kom etter 20 min.  Eidsvåg tok ledelsen, men vi kom raskt tilbake og ledet 2-1 ved pause. I andreomgang spilte vi oss til mange sjanser og gikk opp til 4-1 før Eidsvåg reduserte.

Det ble en fin treningskamp mot et fintspillende Eidsvåglag som også i år vil være med å kjempe i toppen av 4. div.

Tor Sunde hadde full kontroll på en fairspilt kamp.

Det blir ikke lett for Thorry å ta ut laget som skal møte Sunndal neste fredag, men noen svar fikk han

Skåringene:
0-1 30. min. Arnt Erik Aspås Brakstad.
1-1 39. min. Jan Roger Angvik.
2-1 43 min. Espen Jakobsen
2-1 Pause
3-1 54. min. Ronny Svanemsli
4-1 58. min. Lars Kvalvik
4-2 79. min Bjørn Tore Myrvåg
[tb_match id=»4562″]

Anders varmer opp.

Sterk benk.

3-1 Ronny skårer-

Vi angriper.

Dribler flere, men blir stoppet til slutt.

4-1 Lars skårer.

Wesley.

Pa, David, Jan Roger og Jon Henrik. Jan Roger skåret vårt første. David var rnest sist på to ferdigskårede. I tillegg var han lagets beste. Pa spilte ikke i dag, men har begynt å trene igjen.

Stor sjanse.

Mørke skyer.

Vi presser.

En i nota, men ikke ballen.

Lars skåret vårt 4. mål.

Espen J skåret vårt første mål.

Ballfører presses.

Keeper redder.

Ballen gikk på feil side av stanga.

Nesten igjennom.

tk.no 15.03.