Klar seier mot et godt Surnadallag.

Vi stilte følgende lag.:
Keeper:  Anders Honningsø
Forsvar: Jon Henrik Hjelmeland, Bjørn Chr. Larsen, Torbjørn Vik, Espen Belden Gjerde
Midtbane: Henrik Rolland, Lars Kvalvik, Espen Sørlie, Espen Jakobsen
Angrep: Ronny Svanemsli, Jan Roger Angvik
Innbyttere: Eirik Rundberg, Andreas Nielsen, Martin Berg
Alle kom innpå i løpet av kampen.

1-0 12. min. Debutant Henrik Rolland. Nydelig  skudd i hjørnet etter at keeper gir retur på et skudd.
1-1 21. min. En av de få gangene Surnadal kommer igjennom.  Alene med keeper settes ballen i mål.
2-1 39. min. Henrik Rolland igjen. Espen Belden Gjerde legger inn (se bildet over). Henrik dukker opp ved bakre stolpe og setter ballen i mål.
2-1 Pause
3-1 80. min. Anderas Nielsen. Typisk Andreasmål. Raskt og presist skudd.

Treneren etter kampen:

Thorry Aakenes

Sterk vind fra vest preget kampen. Vinden roet seg heldigvis ned etter hvert og det gikk fint å spille. Vi måtte imidlertid tilpasse måten vi spilte på pga vinden.

Vi vant 3-1 etter 2 mål av Henrik Rolland (flott debut) og 1 av Andreas Nielsen.
Vi var det beste laget og skapte mange sjanser. Seieren kunne ha vært større.
Surnadal kom til 3 avslutninger på mål, hvorav den ene ga tellende resultat.

En fin gjennomkjøring for oss. I perioder leverte KFK godt spill.
Vinden preger selvsagt spillet. Det var ikke lett å vende spillet hurtig i motvind
Vi har noe på gang. Jeg tror vi er i rute og vi begynner å glede oss til seriestart.

Takk for kampen til Surnadal. Ønsker dem lykke til i årets 4 div.

I dag manglet mange spillere.
David, John Erik, Jonas, Karl Arne, Anders Havnerås, Morten, Frode, Runar, Pa, Wesley og guttespillerne spilte ikke pga skader, sykdom eller reise
[tb_match id=»4317″]

Tk om kampen.
Tk om treningskampen KFK-Surnadal

KBK slo Blyåsen 2-1 på KFL-Banen i dag. Banen lå mere i le for vestavinden enn Kristiansund stadion.  Bildet er en printscreen fra tjs overføring av kampen.

KBK slo Blyåsen 2-1 på KFK-Banen i dag. Banen lå mere i le for vestavinden enn Kristiansund stadion. Bildet er en screenshot fra tks overføring av kampen.