I en kvalifiseringskamp for NM gutte 16 år vant KFK 3-2 over Dahle i en jevn og spennende kamp.

Vi stilte følgende lag: David Halvorsen, Markus Jævre, Grim Folde, Joakim Wullum, Kristoffer Solli, Vegard Grønseth, Mathias Bunes, Nicolai Weiseth Frantzen, Ole Kjartan Smeby, Clirim Miftari og Adrian Olsen. Innbyttere som alle spilte: Thies Hermann, Magnus Grønset og Carl M Holm.

Kampen begynte jevnt og vi følte vi hadde god kontroll helt til Dahle slo en høy ball som en KFK forsvarer forlenget med hodet og på en merkelig måte gikk ballen i mål. 1-0 til Dahle.

Etterhvert i første omgang festet vi et stadig bedre grep om kampen. Spesielt slet Dahle med å ha kontroll på vår spiss Clirim Miftari. To ganger slapp de han til og dermed ledet vi 2-1 ved pause.

I andre omgang hadde vi fortsatt god kontroll. Relativt tidlig i omgangen fikk Nicolai ballen på midtbanen og han vendte og slo til Ole K Smeby som sikkert satte hallen i mål.

Etter det hadde vi god kontroll og hadde flere sjanser til å øke ledelsen. Istedet kontret Dahle og fikk straffe som de skåret på.

Dermed ble det full tenning hos Dahle og de presset oss tilbake på banen. Vi greide ikke holde godt bok på ballen og vi ble litt baktunge.

Heldigvis endte kampen med seier til KFK med 3-2.

Ref.:  Arne Grødahl