Juniorlaget startet sesongen med seier borte mot Dahle i første kvalifiseringskamp for NM. Kampen ble spilt under fine forhold i Parken på Dahle med speaker, flagg og opptil flere tilskuere.

Vi fikk en pangstart på kampen, og sesongen, da Ole Kjartan Smeby skåret kontant etter et fint angrep langs venstre side der Vetle Løkken serverte den målgivende pasninga. Resten av omgangen hadde vi et godt tak på, men det ble ikke flere mål tross et par store sjanser.

I andre omgang kom Dahle mer med, men vi skapte de største sjansene. Torstein Jensen headet like over på innlegg fra Vetle.Dahle skåret midt i omgangen. På stillinga 1-1 fikk Dahle sin keeper utvist etter at han avverget en målsjanse ved å bruke hånda utenfor 16-meteren. Etter dette presset vi på for å få vinnermålet, og Sander Sveen hadde en suser i stanga. Et par minutter før slutt kom forløsningen da Fredrik Neergård satte ballen i mål fra 16 meter. Stor jubel for fortjent seier i første kamp.

Trener og et par spillere drar nå på studietur til Leeds og kommer tilbake økt kompetanse og oppladede batterier til neste kamp, som er hjemme mot Eide og omegn på torsdag  kl 18.

Tekst: Erik Rolfsen

Link til kretsens kampside.